De-or trece anii cum trecură, noi tot mai mult vă vom plăce

“Cum intri în parcul Herăstrău pe la Charles de Gaulle, o ții pe aleea din stânga, cea de lângă bulevard, treci de parcul pentru bikeri și skateri, treci de niște statui cu barbă ale unor oameni foarte importanți pe care nu-i recunoști, apoi imediat pe stânga e un local mic și alb pe care scrie Tete-a-Tete.” După ce am repetat această frază pentru fiecare dintre cei aproximativ 100 de invitați care sunau să întrebe unde se ține petrecerea de 3 ani Kamikaze, totul a fost ok. Ca să ne mai sară stress-ul organizatoric, am poștit una mică și fierbinte care ne-a luat tracul cu mâna. Cu cealaltă mână de ajutor a venit alcoolul, luat tot aproape exclusiv în sistem barter (vezi foto), deci nici nu ne-a durut sufletul să ducem sticla la gură.

kamikaze 040

Pe lângă aproape toți oamenii care sunt sau au fost la Kamikaze, la petrecere au mai venit și prieteni și cititori mai intimi, dintre care mi-i amintesc acum pe Șerban Huidu (care-l căuta pe Banciu), Silviu Mănăstire (care-l căuta pe Mantzy), doi băieți de la Times New Roman (care căutau să se îmbete), prietenii noștri de la Apostolii Dreptății (în viața particulară patroni de restaurant în Târgoviște și degrabă aducători de senvișuri pentru toată lumea), prietenii care ne-au făcut site-ul, niște tineri hipsteri pe care nu-i cunoșteam, prietenul Hanno Hofer, prietenele cu care vara ne bețivănim prin Vamă și de la care iarna cumpărăm nevestelor briz-brizuri, prietenii la vinăria cărora ne îmbătăm mai des decât și-ar dori nevestele, celebrul cititor și comentator Nea și mulți alții pe care vârsta și adjuvantele ne-au făcut, fără voia noastră, să-i uităm.

 Mantzy, Bărbosu și asistenta lor TV (le începe emisiunea în mai)Claudiu Radu, puțin afectat de calitatea ierbii Axa corectură-marketing-photoshop 

 

 

 

 

Jumătate din echipa de la investigații și prietena noastră Antoaneta                                                                                                                                                      Hostessele  Luci de la vinărie

 

Spre deosebire de anii trecuți, nu s-au mai consemnat bătăi sau căderi în genunchi, nu s-a mai stat în cap nici măcar îmbrăcat, nu a mai venit nici Poliția, nici Salvarea, și doar un coleg mai curajos care a intrat la baie la fete (peste o domnișoară din Republica Moldova care, aproape mută de uimire, a reușit să îngaime: ”Băiet?!” ) a mai întrerupt corectitudinea politică a chefului. Deci se poate să fim și beți, și liniștiți. Ei, asta e o premieră.

Pe care la următoarele 27 petreceri sperăm să n-o mai repetăm, pentru că abia de la 30 ani încolo îi șade bine unei reviste să fie cuminți. Râdem în continuare până la capăt.

 

Comentează

Comentarii:

 1. premi74 says:

  Deci v-ati facut mucii prastie…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Morris says:

  Imi pare rau ca nu a venit Banciu. Se gasea cu Huidu. Va dati seama? Politie, salvare, pariuri, tot tacamul. Eu pariam pe Radu B. Dar nu stiu sigur. Daca Huidu conducea vreun bolid prin carciuma in cautarea lui Radu? Felicitari si la mai multe aniversari!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 3. mint_rubber says:

  Puteati sa beti si voi berea aia din pahar cu picior.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 4. un comesean says:

  Pai da… din cauza voastra (ai dreacului de anticomunisti care sunteti voi…) am luat bacteria West Colentina si nu reusesc sa o conving sa plece la concurenta. M-am plimbat 3 ore prin parc pana sa apara Domnu’ Turosu. Data viitoare poate puneti si voi de un team bliding de-ala intr-un uofsor mai spre sud. Cum se facea pe vremea mea… Sa fiti sanatosi taica…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 5. Nicolae says:

  Să va fie de bine, si asta cât mai des. @Alexandra in care poză-i?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 6. aaa, dl. Nea, ai dănţuit cu drăguţa asistentă?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Nea says:

   Nu mai ştiu

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   • Răspuns corect, asta înseamnă ca a fost o petrecere reuşită. Iar dacă nu primeşti a doua zi un SMS cu “Dansezi Lambada dumnezeieşte! Ciprian de aseară”, cu atât mai bine. Sau, mă rog, fiecare cu ce-i place, deci, nu neapărat Lambada.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.3/5 (6 votes cast)
 7. Alex cel vechi says:

  La multe petrecanii din astea inainte, Kamikajilor! Si sa nu fiti cuminti deloc, niciodata!
  P.S. Ati mers pe burta, daca stiam ca va petreceti va trimiteam un damijon de vin ros, sa puteti diversifica sau amesteca lecturile, dupa pofte.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 8. Petrisor Gosnea says:

  Sunteti de belea ,la multi ani mersi de bere

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 9. nelu says:

  Nea e ala din poza care se uita cu un ochi la faina si cu unu la slanina?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 10. Antigelu says:

  Fețelor palide care sinteți…cum nu am prins invitație nici macar la a 3-a ediție.
  Aveți ceva contra diasporei?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

} ?>