Nasol! S-a prins Dragnea că nu ajung banii și pentru furat, și pentru mărit pensii și salarii la fraieri

dragnea se scarpina in capAșa că a băgat-o pe aia cu Soros, mai exact cu tehnocrații care au rupt de la gura săracilor 10 miliarde de lei.

Acum, că a înțeles și prostul că, în ciuda bunăstării din contabilitatea firmei Teldrum, România nu e totuși Elveția, e de așteptat ca Dragnea să se gândească mai bine la legea grațierii. Ba chiar să-și schimbe părerea: la cât de puțin e de furat în țara asta, tot ce-i lipsește lui Dragnea e să-l vadă și pe Voiculescu liber. Liber și dornic să PARTIKIPE și el la o furăciune, să se împartă furăciunea și cu el, că doar de aia au votat românii cu PSD, ca să se vadă creșterea economică în buzunarele tuturor.

Soroșe, jos labele de pe pensiile și salariile la români!

Vezi și:

Alertă! Dragnea nu își mai amintește programul de guvernare. Și e singurul care îl știa!

Comentează

Comentarii:

 1. bombonel says:

  Stia dinainte. Acum a venit momentul sa scoata pe gura ce avea deja in cap, adica “greaua mostenire”. O lepadatura ordinara de Teleorman.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 2. grisa says:

  Mustacila nu se dezminte: din gunoi , gunoi rasare. Nu stie cum s-o scoata la capat cu promisiunile electorale si o da cu ” greaua mostenire”. Ciolos nu si-a permis sa fure nici un ban iar fondurile primite de la uE erau pentru cu totul altceva nicidecum pentru mariri de salarii si pensii, in caz contrar ar fi fost bagat la ” deturnare de fonduri” si ar fi trebuit sa dea inapoi banii UE. Escrocul de dracnea mizeaza pe nestiinta romanilor in ale economiei si imparte la minciuni in dreapta si-n stanga. A facut altceva PSD-ul de cand se stie ?Din c… nu faci bici , nici din coada de caine sita de matase. Huo, nevolnicilor ! Dracnnea mai are niscai dosarele pe la dNA si spera ca prin abaterea atentiei opiniei publice de la propriile potlogarii, o sa-i bage pe altii in rahat. E cunoscut ca un santajist ordinar si nu se inconjoara decat de specimene asemeni lui.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

} ?>