Opriți-vă, bă, din furat, că iar ajunge limba rusă obligatorie în școli!

dragnea si iliescuSperanța nu e nici în dreapta românească, nici în stinga românească. Speranța României, de care s-ar agăță toți, ar fi Partidul Oamenilor Care Nu Fură. N-ai să-l vezi niciodată, pentru că în țara asta, atunci cînd zici “partid”, zici adunătură de netrebnici care vor să fure sau au furat și vor să scape de pușcărie. Gluma sinistră că tata hoților din vamă aliat cu un PNL plin de borfași și făcut zdrențe ar reprezenta dreapta e la fel de bună ca aia cu comuniștii penali ai lui Iliescu care sînt reprezentanții stîngii. S-a săturat lumea de toți și s-ar părea că și prin UE le-a ajuns cuțitul la os, fiindcă nu poți să fuți oamenii pe doi bani că-i criză, în timp ce zmardoii își triplează averile. Este exact ce așteaptă rusul€™ de zeci de ani, ca să între iar la prădat. Opriți-vă, bă, din furat și încercați să scoateți doar 10% profit, nu 300%, că altfel iar iese cu bătaie și ajunge limba rusă obligatorie în școli! (KAKA MIZE)

Vezi și:

Nasol! S-a prins Dragnea că nu ajung banii și pentru furat, și pentru mărit pensii și salarii la fraieri

Comentează

Comentarii:

 1. Nea says:

  De hoți oricum nu scăpăm. Dar, pe undeva, e mai bine să te prade rusul, decât vecinul de la trei.
  Fiindcă rusul îți ia banii și se duce pulii de suflet prin Dubai să-i cheltuie.
  Vecinul de la trei iți ia banii și apoi are de vacanță pe Valea Prahovei, așa că stai 3 ore între Predeal și Comarnic din cauza lui.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.3/5 (12 votes cast)
 2. grisa says:

  Nu se invata romanul minte: poti sa ridici zeci de biserici, manastiri daca lipseste adevarata credinta.Urgia iernii, inundatiile , nu le deschide ochii romanilor ca pa Dumnezeu nu-lpoti mitui si, ca , votind anticristi, Romania a devenit din rosie, alba. si nu rusii sunt pedeapsa cea mai mare ci mentalitatea celor mai multi dintre romani ce asteapta doar pomeni si cred in minciunile politicienilor in loc sa dea cu ei de pamant. Ar trebui sa se dea examen de competenta ca-n orice domeniu si nu toti parvanitii, lenesii si neica nimeni sa ne conduca. Daca nu va dati seama ca urgia dumnezeiasca nu este de ajuns, continuati sa le ridicati osanale la toti anticristii cu pretentii de mari credinciosi.Pe Dumnezeu nu-l poti minti si, mai repede sau mai tarziu, isi intoarce fatade la voi, lasind sa va conduca popi si conducatori farisei si amantele acestora, pentru care juramantul pe Biblie e doar o simpla formalitate .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.9/5 (7 votes cast)
 3. Adrian says:

  Frate, pana nu mor votantii asistati, astia n milioane de manelisti analfabeti imputiti……….degeaba va agitati. Iar taraturile astea nu vor fi starpite niciodata, pentru ca in lipsa de bani si ocupatie se inmultesc. Forza psd, futu-va mortii-n gat de viermi!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (4 votes cast)

} ?>