Secretara lui Dragnea de la Teleorman a ajuns ministru de Interne. Comentezi?

carman dan politistaDoamna Carmen Dan, noua ministă de la Interne, este un profesionist desăvârșit cu studii solide în domeniu – a absolvit dreptul la Universitatea Ecologică; nu invers! – si cu o carieră excepțională – acum 6 ani era consilier juridic la Consiliul Județean Teleorman, azi e mare șefă la București.

Comentezi? Heităre, nu mai comenta – mai bine pune mâna pe cartea de ecologie a dreptului și fă-te și tu ministru PSD. Care dacă nu erau acești oameni eminenți, de la Ecologică, ne conduceau și acum proștii lui Soros!

Vezi și:

Olguța, noua ministră a Muncii: “Reducem ziua de lucru la 4 ore pentru ca oamenii să stea mai mult pe Antena3″

___

10 profeții cutremurătoare ale lui Arsenie Boca pentru 2017

Comentează

Comentarii:

 1. aurelia says:

  Succes
  Sperâm ca faceti ceva ptr care nusi respecta sarcinile
  Ci doar interesele llui
  Asteptam legi dure ptr
  Mafioti
  Tara e plina de hoti si smecheri
  Stiu ca e greu a face strada curata
  Cu sudori incetul cu incetul
  Sa speram ca va fi bine

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.0/5 (4 votes cast)
 2. titi says:

  Jenantă aceasta numire!Plin de ofițeri cu Academii de Politie unde sunt 20 pe loc si este pusa fufa asta la Interne.S-a dus pe PL toata politia din Romania.Si-a pus Dragnea toate amantele pe post de sefe sa le poata controla la chiloți.In barbati nu prea a avut incredere ,ca astia mai tradeaza dar fufele sunt dedicate trup si suflet Șesului de la Bucale.Chiar ne creeaza repulsie si scarba aceste blonde opărite din TL.Exact ca Basescu dar lucreaza cu mai multe blonde spalacite .Si prim ministrul un BOC mai mare care ranjeste la greu si povestea se repetă!!!Halal Romanie!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.6/5 (9 votes cast)

} ?>