Live de la bășina Antenei 3: 10 lucruri de la cel mai penibil protest din istoria României

Cinci televiziuni dintre care doar una se laudă cu vreo 10 milioane de telespectatori zilnic (am citat din directorul ei, Mihai Gâde) au făcut tot posibilul, zilele astea, să adune în Piața Constituției cât mai mulți spălați pe creier. Au eșuat lamentabil, semn că până și bătrânii s-au săturat de gargara cu căcat a lui Badea și compania. Dar să vă spun ce am văzut în piață, unde mia (poate, cu indulgență) de oameni a fost completată de cel puțin 200 de tineri veniți să râdă de cretini.

1. ”Ne mințim ca la meteo”, zicea un refren tâmpit. Vă dați seama că rubrica meteo de la Antena 3 nu putea face excepție, că doar ăia mint și la restul jurnalului. La ora 10, așadar, fătuca de la Meteo (n-o știu după nume) zicea (citez din memorie): ”Mă bucur să vin cu vești bune. Nu se anunță ploaie astăzi în București!”. Prima minciună. Pe la ora 16:15, când din mia de oameni plecaseră deja jumătate, un Gâdea cu stropi mari pe fruntea tot mai ridată observa, vesel în aparență, dar foarte trist în interiorul lui, că în piață plouă.

2. Media de vârstă a fost undeva la 62,5 ani. Media de IQ a fost pe la 50. Oameni de calitate, buni la vot, dar foarte proști pentru tâmpiții care încă dau publicitate la Antene (nu ne întrebați de ce, că nu știm; de proști, probabil). Cam de ăștia peste tot:

atat

multime 7

multime 10

3. Răzvan și Dani au reușit să fie mai penibili decât Mihai și Mircea. Rahații ăia mici vor să ajungă directori sau ceva, altfel nu-mi explic de unde atâta exaltare în mințit. Dacă Gâdea s-a rezumat la un neașteptat de decent (pentru el) ”câteva mii de oameni” și radio Zu a anunțat fericit (și la fel de mincinos) că s-au strâns ”3500”, jumătatea la fel de proastă din cuplul Răzvan și Dani, Răzvan mai precis, a zis fix așa: ”Oau, n-am văzut atâta lume în viața mea!” SĂ MORI TU, RĂZVANE?! N-ai fost în viața ta la un meci? La un concert? Într-un parc? La metrou la Unirii pe la ora 18? La o orgie mai serioasă cu profesorul Voiculescu? Nu ți-e rușine, porcule mic? Cu câtă lejeritate poți să te compromiți, rahatule? Ești tânăr, fraiere, nu uita că o să mai ai nevoie de job și peste 20 de ani.

4. Concertele au fost penibile și greu de privit, având în vedere jena vizibilă a artiștilor. Aduși probabil sub șantajul neincluderii în emisia Radio Zu (altfel de ce-ar fi cântat cineva în fața unei mulțimi care nu reacționa la NIMIC altceva în afară de prezența lui Ciuvică pe scenă), Cerebel și Jorge s-au apropiat periculos de repede de distrugerea propriilor cariere, asta presupunând că cineva ar fi auzit anterior de Jorge. Cerebel (practic singurul cerebel activ din piață de azi) le-a cerut zadarnic pensionarilor catatonici să ”ridice mâinile în aer, K-boom!” (?!?!), în timp ce Jorge a prestat o singură melodie aproape subversivă, având în vedere refrenul: ”Nimeni nu-i perfect”. Ce-ai zis, Jorje?! Poate vrei să ne cânți totuși și refrenul complet: ”Nimeni nu-i perfect, în afară de reputatul profesor Dan Voiculescu, condamnat pe nedrept la 10 ani de pușcărie pentru furt și pe nedrept acuzat de instituțiile statului că și-a turnat până și familia la Securitate”. Hai, Jorje, că-ți iese măsura dacă chiar vrei, ia-o-n Si Bemol, fraiere!

5. Un tânăr a venit în piață cu o pancartă cu ”I love ANAF”. A fost mustrat neașteptat de puțin, chiar gingaș, probabil și din cauză că nimeni din public nu știa ce dracu e aia ”I love”. Unele mamăi chiar au comentat: ”Așa, mamă, bravo! Dă-i dracu cu ANAFU și anafura lor!”.

6. Sentimentul general al puținilor tembeli prezenți a fost cel de dezamăgire. Două fete venite, judecând după vestimentație și ten, de ceva mai sus, de pe Calea Rahovei, s-au tirat repede după ce una dintre ele (cea cu pantaloni de trening roz) i-a zis celeilalte (cea cu adidași Ferrari): ”Hai, fată, nu vezi că nu cântă nimeni?!”. Culmea, nici pensionarii n-au fost foarte impresionați. Între prima și a doua melodie a lui Cerebel (hip hop la pensionari, genială idee!), un moșulică care părea destul de jenat că este acolo își suna nevasta: ”Nu prea e nimic aici… Hai că vin și eu acasă, că e târziu. Poți să pui la încălzit.”

7. Pupătoriincur ai securistului condamnat la 10 ani de temniță pentru că a furat 60 de milioane de la stat (adică din pensii și salarii) au făcut tot posibilul să facă poze de jos și de aproape, ca să pară că piața e plină. Din păcate pentru scurtele picioare ale manipulării, o cameră care a funcționat live montată (ce ironie!) fix pe Casa Poporului a surprins în timp real mâna de rătăciți adunată cu sudoarea frunții mari a lui Gâdea, după zile-n șir de propagandă disperată. Iată, o captură de ecran de la ora 16:30 (în miezul manifestației, când pe scenă erau toate vedetele postului):

multimea a3

 

8. În ciuda eforturilor aproape inumane, maimuțești de-a dreptul, ale lui Gâdea, Badea, Ciuvică, Tudor, Grecu, Răzvan, Dani, Capatos, Bittman și Cerebel de a-i resuscita, puținii oameni din public pur și simplu păreau incapabili să aplaude. Și nu neapărat de la pareze sau artrite, ci pur și simplu de la lipsa de exercițiu. Bieții de ei, fuseseră ultima oară la un concert la care au fost obligați să aplaude pe vremea când în deschidere a fost Ceaușescu, nu Gâdea. Aplaudau cam 10% din ei, iar aceia păreau realmente surprinși de zgomotul emis de palmele care se ciocneau una de cealaltă. ”Oau, habar n-aveam că pot face asta”, părea să spună fața aplaudacilor de ocazie, care își priveau plini de mirare mâinile zbârcite.

9. De departe cel mai penibil moment a fost chiar începutul spectacolului, când o fetiță cu aparat dentar (cine o fi lăsat-o să se compromită de la o vârstă așa fragedă, săraca?) a cântat imnul național. Păi, ce ziceți, știa vreun naționalist din public imnul? Da’ de unde! Nici două versuri legate nu reușeau să murmure. Altfel, la întins steaguri-record se grăbesc, javrele.

10. De fapt nu, m-am pripit. Cel mai penibil moment a fost când Dana Grecu s-a pus în genunchi pe scenă, și și-a ținut discursul așa. A fost o bătălie mare pentru cine să fie mai penibil dintre grețoși, dar cred că imaginea Danei Grecu în genunchi, sub privirile stupefiate ale colegilor de la celelalte televiziuni care chiar până acolo nu se așteptau să se ajungă, a fost emblematică pentru mizeria petrecută. Mai lipsea să vină profesorul Voiculescu în fața ei, în picioare, să-i pună patrafirul în cap și să-i zică părintește: ”Acum treci și zi niște adevăruri acolo jos, fata mea!”. Și, atenție, am luat în calcul multe momente penibile, precum acela de la ora 17, când, la îndemnul sclavului-șef, Mircea Badea, un cor de câteva zeci de oameni au strigat: ”Voi-cu-les-cu, Voi-cu-les-cu!”.

Concluzia e îngrijorătoare pentru Antene: nici măcar câteva mii de pensionari nu mai pot scoate în stradă, cu toate eforturile inumane și disperate ale celor cinci televiziuni. Hai, dați alea 60 de milioane, bandiți ordinari ce sunteți, dar între timp emiteți cât vreți. Doamne ferește să vrea cineva să vă închideți, vă prețuim cum pe vremuri prețuiam OTV-ul. Sunteți prea haioși ca să putem trăi fără voi. Vă mulțumim! Papagalilor.

A consemnat al vostru MANTZY (mai multe din piață pe pagina mea)

Vezi și:

Antena 3 sau la grande bruttezza (delirul de ieri, pas cu pas)

dana grecu

 

 

 

 

 

Comentează

Comentarii:

 1. dan says:

  Nu era Holograf, ci George ex “HORHE” :))))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.5/5 (18 votes cast)
 2. jan says:

  Am auzit ca la astia care au participat la manifestatia Antena3 le da cate 1 pui de om

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (32 votes cast)
 3. sebi says:

  merci :). am ras.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.6/5 (31 votes cast)
 4. Danu says:

  Ma deranjează ca te iei de papagali. În rest, sincere felicitări pentru prezentarea marii adunări n..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.9/5 (30 votes cast)
 5. Grasu says:

  Dana Grecu s-a pus in genunchi nu pentru discurs ci pentru altceva.Oare pentru ce?Prietenii stiu de ce…!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.2/5 (55 votes cast)
  • Boris says:

   Daca stii ceva interesant, anunta-ne si pe noi. Un contact, tarif, ceva…ma excita rau de tot grecoaica cand o apuca pandaliile. P.S. Am patrafirul pregatit.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 3.8/5 (46 votes cast)
  • Băşy Natrei says:

   Haida bre, decît să-ţi bagi pula în grecoaică mai bine ţi-o bagi într-o gaură în gardul de scînduri nerindeluite sau într-un tablou electric sub tensiune.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 4.0/5 (34 votes cast)
  • bobo says:

   ca so poti saruta in cur…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 6. Bogdan says:

  :))) foarte tare

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.5/5 (14 votes cast)
 7. balaur says:

  In tara au murit copii si nu se stie cauza…..in tara e gripa….in tara o sa vina refugiati trimisi cu sila de smekeri….antena1…antena 3…ma abtin de la cuvinte urate…!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (33 votes cast)
 8. lulu chiriac says:

  Mi-a placut Gadea,cand facea prezentarilesi zise:in piata se afla “stegarul dac”,omul lor de baza,apoi intreaba,sunt securisti?multimea raspunde in cor,nuuuuuuuuu.Sa fi uitat Gadea ca patronul puscarias Felix(Voiculescu)este un vestit tunator securist,care a furat ca in codru ?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.3/5 (38 votes cast)
 9. Mihaela Bolintineanu says:

  Băi Mantzog asta e cel mai tate articol al tau ever! :))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.1/5 (37 votes cast)
 10. Sacrimony says:

  Ati uitat sa spuneti de momentul cand Mirela Vaida a cantat “Simply the best”. Pe langa faptul ca nimeni din public nu cunoastea engleza, mai era si rock, acelasi rock pe care Badea il injura de 3 luni incoace. Aseara a spus “drogatii care behaie” cu referire evidenta la cei din Colectiv. Neinspirat moment.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.2/5 (40 votes cast)
 11. goe says:

  Bravo Mantzy!Demential¡¡¡

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.4/5 (19 votes cast)
 12. roman says:

  cerebel k boom horhe popo spitalul 9

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.1/5 (23 votes cast)
 13. Popescu Mircea says:

  Am vazut stadionul plin de infractori si pe Cacarau insultand pe Dna Merkel cand se afla in Romania, am vazut la Craiova manifestatia extraordinara organizata de Olguta pentru alegerea lui Ponta -presedinte. Am vazut o repetare a serbarilor Ceausiste la Stadionul 23 August cu prilejul aniversarii
  lui Victor Ponta pentru a fi marele si iubitul conducator. S-a ales praful de toate si de banii dati pe aceste cretinitati. Cum isi inchipuie derbedeii dela antena 3 ca vor face ceva cu “Plimbarea dela Cotroceni” si adunarea gunoaielor umane de azi? Grav este ca nu avem ministru de interne, nu avem primar in Bucuresti, etc. O adunare impotriva executarii unei hotarari judecatoresti trebiua desfiintata cu forta si cu sanctiuni exemplare pentru a nu se mai produce sacndand “Libertate” pentru nerespectarea legilor si puscariasilor.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.2/5 (50 votes cast)
 14. Dorin Ciobica says:

  Dacă va mai întrebaţi de ce-i România Ţara Pulii, din opera cu acelaşi nume, aveţi în imagine personajele care au luptat şi luptă-n continuare pentru dreptul de-a rămâne o naţiune primitivă şi ignorantă.
  Trăiască tov. Ion Iliescu, cel care ne-a mai arătat încă odată, dacă mai era nevoie, cine conduce România, şi-n ce direcţie…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.3/5 (40 votes cast)
 15. sica says:

  forta intact

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.2/5 (29 votes cast)
 16. Mihail says:

  :)))))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.9/5 (7 votes cast)
 17. Om desptept says:

  Vorbeste frumos ma! Macar fi tu ala civilizat!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.3/5 (10 votes cast)
  • dasdas says:

   “Fii”! ;)….

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 3.6/5 (12 votes cast)
  • dasdas says:

   Fii…DESTEPT…daca te-ai denumit destept …nu FI ….invers…..Adevarat….pare cam incurcata taina “i”-urilor…Pare ciudat – cum adica – Fii destept…si nu Fi prost ??De ce primul e cu 2 de “i”…si al doilea cu 1 ?? MMMmm…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 3.9/5 (23 votes cast)
   • Alin says:

    Nu fi atât de dur cu omul, nu este atât de deștept pe cât crezi, n-a fost în stare să-și scrie corect nici numele.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.5/5 (8 votes cast)
 18. adi lungu says:

  Bine zis, maestre!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.9/5 (11 votes cast)
 19. Tanase Petrus says:

  Le dam prea multa importanta si uitam de adevaratele probleme ale Tarisoarei Asta.Suntem manipulati la greu iar noi ne consumam energia dandule apa la moara prefacutilor si damelor de companie care sunt tari in “gura”.Trebuie sa ne dam seama ca acest “circ” este fabricat sa acopere adevaratul “rahat”.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (18 votes cast)
 20. Dumitrache Gabriel says:

  Am fost cu baietelul meu la ,,intalnirea fanilor” cu niste vlogeri la Maritimo Shoping Center , in Constanta ! Acei vlogeri au avut audienta mai mare decat Antenele ! Si , desi media de varsta era undeva pe la 14-15 ani , IQ-ul era cu cel putin 300% mai mare ! Pune un bosorog sa faca ceva la calculator si pune un baietel de 13 ani ! DIn pacate , atitudinea presedintelui Romaniei m-a dezamagit din nou ! Nu ma asteptam sa fie atat de incuiat !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.3/5 (31 votes cast)
  • Bomba says:

   Esti cu adevarat cretin sa compari batrani, care cand erai mic te`au crescut indirect prin diversele locuri de munca care le-au avut cu tinerii de 15-16 ani care s-au nascut cu calculatoarele in brate. Nu cred ca intelegenta tine de faptul de a stii sau nu sa folosesti calculatorul, dar inca o data, esti mult prea prost ca sa intelegi asta si mult prea idiot. Din dorinta de a te alatura celorlalti idioti care comenteaza aici ai vrut sa vii cu ceva inteligent din fericire ti-ai dat arama pe fata si ti-a iesit o basina, dar nu prin dos ci pe gura.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 4.1/5 (21 votes cast)
 21. Dan says:

  Oare pentru voi cati tineri frumosi si liberi ar iesi in strada?
  Ma intreb retoric pentru ca raspunsul il stiu deja… niciunul anonimilor.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.6/5 (32 votes cast)
 22. flosirap says:

  Mi-a venit sa vars !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (13 votes cast)
 23. dasdas says:

  Primul esec a fost cand a incercat tot “Bădia”…sa scoata oameni….Cand a zis el “eu azi am chef sa ma plimb…”….Cca caa…au venit vreo 2 mii…din care 1500 venisera sa il vada cat e de prost…
  Acum vad ca a recidivat….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.3/5 (18 votes cast)
 24. ioan c says:

  Un singur exemplu-daca nu era A3 nu stia nimeni de magariile lu’ Basescu Mircea, toate tv au refuzat caseta in cauza.Toate tv au party pr…nu am vazut la kkaze mentiuni la caz,nici vreo urlatura la acelasi ANAF care nu pune in executare casele din Sib. tot cu hotarare definitiva.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.7/5 (39 votes cast)
  • Lorinczi Thomas says:

   si daca nu era restul televiziunilor, nimeni nu afla despre cacaturile lui ponta, dragnea, sova, voiculescu, sa mai enumar?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 4.3/5 (24 votes cast)
  • alezz says:

   a inceput si anaf’ul sa faca ceva in tara asta, sa bage la parnaie ca pe banda, si tot nu e bine?!?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 4.3/5 (16 votes cast)
   • Konrad Emanuel says:

    Hm.. deci daca 100 de persoane fura cu miliardele din banci si sunt ignorati iar cand eu fur o paine ca nu am bani sa imi cumpar si sunt arestat pentru ca legea e lege si dreptatea e dreptate, ca e selectiva si se aplica doar unora, unii au ghinion alti au noroc asa e dreptatea. Bagamias pu*a in dreptatea voastra!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.3/5 (6 votes cast)
  • grisa says:

   Cat despre dana, gadea si ceilalti ‘ deontologi varanisti” , la suma ce-o incaseaza lunar pentru vesnicele lor dezinformari, pot sa stea si-n cap ca prin batista si-au luat-o cu totii. Batranii pensionari nu sunt decat fosti activisti PCR si securisti ce astefel comemoreaza vremurile de trista amintire cand nu puteau sa-si scoata de sub saltea” agoniseala” asa ca au pus de un asassinat politic in sfanta zi de Craciun. Asa ca lasati-ma cu inventiile voastre de Vocea Rusiei.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • grisa says:

   Cat despre dana, gadea si ceilalti ‘ deontologi varanisti” , la suma ce-o incaseaza lunar pentru vesnicele lor dezinformari, pot sa stea si-n cap ca prin batista si-au luat-o cu totii. Batranii pensionari nu sunt decat fosti activisti PCR si securisti ce astefel comemoreaza vremurile de trista amintire cand nu puteau sa-si scoata de sub saltea” agoniseala” asa ca au pus de un asassinat politic in sfanta zi de Craciun. Asa ca lasati-ma cu inventiile voastre de Vocea Rusiei.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  • grisa says:

   Cat despre dana, gadea si ceilalti ‘ deontologi varanisti” , la suma ce-o incaseaza lunar pentru vesnicele lor dezinformari, pot sa stea si-n cap ca prin batista si-au luat-o cu totii. Batranii pensionari nu sunt decat fosti activisti PCR si securisti ce astefel comemoreaza vremurile de trista amintire cand nu puteau sa-si scoata de sub saltea” agoniseala” asa ca au pus de un asassinat politic in sfanta zi de Craciun. Asa ca lasati-ma cu inventiile voastre de Vocea Rusiei.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 25. Gigel says:

  “Nu ți-e rușine, porcule mic? Cu câtă lejeritate poți să te compromiți, rahatule? Ești tânăr, fraiere, nu uita că o să mai ai nevoie de job și peste 20 de ani.”

  Mantzy, ti-ai furat-o in justitie cu tipa de lntact, Oana Stancu. Vrei sa ti-o mai furi inca o data? Articolul tau ar fi fost destul de OK fara derapajul de mai sus. Ai scos si chestii mult, mult mai bune.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.7/5 (21 votes cast)
 26. Cristian says:

  Sunteți penibili cu articolul asta … foarte penibil. Idiotule, cauta imagini și ai să vezi că nu au fost doar 1000 de oameni cu mult mai mulți.
  Ești unul din “postacii” lui Udrea? :))
  Antena 3 este singura televiziune de știri care își plătește angajații cu bani curați. Restul sunt doar o gloata în insolvență susținuți de banii celor pe care ii lauda. Asa ești și tu ? Bineînțeles!
  Oameni buni, uitați-vă la Turcescu sau la alții ca el. Asta meritați… să fiți manipulați și mințiți de profesioniști în domeniu, de oameni sub acoperire !!

  PS : știu că nu o să apară comentariul dar e pentru tine, gunoiule !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.1/5 (57 votes cast)
  • Nelu says:

   Intrebare: de ce isi plateste Badea singur taxele daca ia salariu de la Antena? Unde ai auzit mata sa mearga salariatii la ANAF? Oh, sa-l plateasca oare pe drepturi de autor? Nu se poate asa ceva :)))

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 4.1/5 (14 votes cast)
  • Sarah H says:

   Știi ce salarii au oamenii din Intact care nu apar pe sticlă? Cam cât ia o casieră într-un hipermarket.
   E o sentință judecătorească. Nu-i mai plângeți !

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 3.6/5 (10 votes cast)
 27. Raileanu says:

  Cine e prost, prost moare. Atat am avut de zis.
  P.s. Oiloooooooooooooooooooooooooooooooooor!!!!!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.4/5 (14 votes cast)
 28. Raileanu says:

  Si de ce mortii vostrii comment-ul meu are nevoie de aprobare? :)))) doar sclavii fara creier pot raspunde aici? Sa va fut mortii in gura si voua si antenelor!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.6/5 (17 votes cast)
 29. stevie ray vaughan says:

  A fost The Walking Dead sezonu’ live!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (13 votes cast)
 30. vlad says:

  Pune-ti mana si munciti mai praduitorilor,toti sunteti buni la dat sfaturi si criticat.Ii criticati pe cei daca ,nu ar fi acolo ,ar fi plina tara asta de abuzuri si coruptie ,care si asa e aproape de necontrolat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.8/5 (20 votes cast)
 31. mary says:

  ce articol penibil … traiesti pe alta lume baiete

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.4/5 (29 votes cast)
 32. borris says:

  Felicitari, ai surprins exact esenta cacanariei organizate de antene.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.3/5 (18 votes cast)
 33. alex says:

  sotia mea lucrat in antena 2 pe un salariu de cacat bonenteles ne interesant pt mine salariul ei ca de bine de rau castig si prin tara si pe afara,acum 4 luni plecat prin tara si stat mai mult de cat mi-am propus am sunat sotia sa isi ia concediu si sa vina pe la mine in o mini vacanta ei binenteles ia suras ideia sia bagat concetiu pe un an in urma care nu il luase,avea nevoie de o saptamana i sa spus ca i sa acceptat concediul si la intoarcere surbriza era concediata si cu cuvite foarte grele si reci pt ei jos media grup sau cum se numeste si voiculescu cam vreo 25 de ani sa stea acolo si sa il libereze cand o sa iasa la mine la munca asa spun jos antena sau media grup,si inchei cu sz de rigoare a cuvintelor agramate sau etc

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.4/5 (19 votes cast)
 34. Dan says:

  Astia de la Antene sunt amuzanti, articolul e amuzant, dar fanii lui Basescu-Iohannis-Udrea ma ingrijoreaza. Prieteni, sunteti genul de oameni pentru care trebuie sa existe servicii secrete, multi dintre voi nu sunteti pe treaba voastra, aveti devieri in mentalitate, realitatea va este distorsionata si ura va consuma. Eu inteleg ca Antenele inevitabil sunt raliate politic dar mi se pare penibil sa fie acuzati de unii pe care retorica ii da de gol ca sunt fanii unor oameni ca Udrea,Macovei,etc. Nu am cum sa iau in serios niste oameni ca astia. Si pana nu ajungem sa ne luam in serios unii pe ceilalti nu o sa se schimbe nimic, poporul roman trebuie sa ajunga la un consens.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.4/5 (27 votes cast)
 35. alezz says:

  Am auzit si eu cand a zis Gadea ca: “avem 10 mil telespectatori zilnic”. Lauda multa cu ratting de ratting.. Atunci de ce se milogea: “sa nu schimbati canalul!” Cersea ca sa se uite babacii la publicitate, ca sa faca si ei de’o painica acolo..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.9/5 (12 votes cast)
 36. alezz says:

  stai, stai asa! faza aia e pe bune???
  “la îndemnul sclavului-șef, Mircea Badea, un cor de câteva zeci de oameni au strigat: ”Voi-cu-les-cu, Voi-cu-les-cu!”. =))) trebuie sa fie un cuvant mai profund decat penibil..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.8/5 (17 votes cast)
 37. ion says:

  Muie la nazisti, la tot neamul de oligofreni

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.2/5 (10 votes cast)
 38. Vasile says:

  Frumos articol, felicitari :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.1/5 (11 votes cast)
 39. eu cel rau says:

  n-a fost protest ba oligofrenule !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.6/5 (12 votes cast)
 40. sandu says:

  Interesant…unii vorbesc de 5000…altii de 6000…A 3 de 10000…voi vorbiti de IQ 50….eu compar 2 fotografii…una de la Universitate,alta din piata…diferenta numerica este evidenta…voi unde ati fost?OK…voi ce cu siguranta aveti IQ mai mare de 50 doar postati…sau pote este vorba de vulpea si strugurii acri

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (9 votes cast)
  • sorinv says:

   De ce va mirati? Cei de la antene au numarat 10 masini in loc de 4. Tot asa probabil ca au numarat si oamenii de la intalnire. Era oricum mai greu de numarat( si binenteles de verificat) asa ca ……

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Valentin says:

   pai este mai sus o captura de ecran de la camera live, ce e asa de neclar oare?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 41. un a says:

  AM RAS CU LACRIMI….!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.2/5 (5 votes cast)
 42. alezz says:

  cel cu “I love ANAF” :)
  https://www.facebook.com/promovarefirmegoogle/videos/1660256607562656/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
 43. Alina says:

  Bă băiatule te-a obligat cineva sa te uiți? Sunteti niște ipocriți care va deranjează ca unii încearcă sa facă ceva, in timp ce voi o frecați la rece in speranța ca o puneți de un ceai. Rataților!!!!!!!!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.1/5 (12 votes cast)
 44. Alex says:

  Baaaai badea sa moara shpagata ta daca nu v ati mascarit ca ultimii mascarici haha numai cu batrani si oameni nesimnificativi….tineretul e puterea sclavilor …si numai merge gata cu minciunile. E simplu. Sunteti tineri dar din pacate svlavii uni batran care si a trimis familia la puscarie!! Bvvvv baieti. Sunteti vai pl voastra;) succes cu batranii data viitoare .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.4/5 (5 votes cast)
 45. Dragnea Maria says:

  Cum va permiteti sa umiliti televiziunea asta care face atata bine?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.0/5 (16 votes cast)
 46. marius georgescu says:

  “Pupătoriincur ai securistului condamnat la 10 ani de temniță pentru că a furat 60 de milioane de la stat (adică din pensii și salarii) ”

  hai coaie ca manipulezi si tu fix in aceeasi maniera :)

  un fel de “hotu’ striga “hotu’”", cam asa si aici “mincinosu’ striga “mincinosii”"

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.2/5 (6 votes cast)
 47. haniell says:

  sa imi sugeti pula toate antenele in frunte cu voiculescu

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.3/5 (6 votes cast)
 48. grigore says:

  “NU JUDECA CĂ VEI FI JUDECAT!”.
  Îți exprimi părerea despre ceva,sau cineva,dar nu e drept să JUDECI! Nu ești DUMNEZEU sau judecător!
  Cei din mulțime îi poți vedea sau chiar auzi,dar nu-i cunoști pt a-i numi”spălați pe creier”,”tembeli”,etc. În general exprimarea din articol e infectă și dăunătoare educației copiilor ce înțeleg să’nvețe a vorbi frumos,corect,din cărți,ziare,reviste,radiotv!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.6/5 (5 votes cast)
 49. radu sima says:

  N avea pula cur si coaie
  Ceausescu Nicolae
  Cat putea linge intr un an
  Mihai Gadea la Varan

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.2/5 (5 votes cast)
 50. jiji says:

  da asa e..teatru ieftin si de rahat.. pui o fata sa cante imnul, faci concert si pe de alta parte urli lozinci si nemultumiri si strigi libertate..pai mai fratilor sunteti cat se poate de liberi,nu va face nimeni nimic, dor voiculescu o incoarda; acuma ca ”ala” o furat impreuna cu voi si acuma prins la inghesuiala va vinde, ca voi nu stiati ce se intampla..ca nici naveati cum.. voi aia 2000 ai trustului

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
 51. Cristian says:

  We love ANAF!!! Afara cu Antenele!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
 52. fisher says:

  https://i.ytimg.com/vi/VyaNhr61QQY/hqdefault.jpg

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 53. Proka says:

  n-am mai râs atât de mult timp. Vă mulțumesc dar totuși… e foarte trist ce-ați scris aici, îmi iau mulțumirile înapoi. Credeam că creștinii-s proști.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 54. kendall says:

  din ce am observat, majoritatea celor prezenti au fost pensionari…astia de la antene chiar nu realizeaza ca se fac de ras? badea ala denigreaza toti internautii seara de seara…ba ca sunt prosti, ba ca sunt tampiti…asta cam spune tot ce caractere jegoase sunt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
 55. dragos says:

  Piaț aia la capacitate maxima duce 60.000 de oameni. Sa zicem pentru fericirea voastră ca lămâie înghesuiți incap doar 30.000. Daca ne uitam la poza vedem ca 1/3 din piață e plina, adică exact 1000 de oameni cum ați calculat dvs.. . Mama ei de zoologie.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.0/5 (4 votes cast)
  • Mate says:

   mama ei de matematica…mai calculeaza o data.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
   • sandu says:

    corect…mama ei de artimetica….”aria unui triunghi este egala cu jumatate din produsul unei laturi a triunghiului cu inaltimea corespunzatoare ei”…L sosea din spatele scenei >1000m….H corespunzator >500m…rezultat >250000mp….30% din suprafata >7500mp…un mp alocat pt o singura persoana….rezulta minim 7500 persoana

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 2.5/5 (2 votes cast)
 56. Mihai says:

  De ce au chemat si lautari la ceea ce se dorea a fi un protest?

  In plus chiar nu si-au dat seama ca la ora aia, chiar facand abstractie ca publicul fidel A3 este trecut de o anumita varsta si cu frustrari exploatabile adunate de-al lungul timpului, toti ceilalti sunt la munca?

  Cine s-a ocupat de organizarea acestui eveniment ar trebui dat afara chiar si de la A3.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
 57. Elena bratu says:

  Eu nu tin cu nicio parte politica si sunt sigura ca si altii care au comentat aici si nu numai sunt ca mine. Pana la urma de ce atata manipulare. Anaf trebuie sa isi faca treaba. Daca patronul Antenelor a furat de ce sa nu fie statul despagubit? Ce atata propaganda? La cati bani au ca doar se lauda cu atata ratting sa se mute in alta cladire si gata. Pana acum ei pareau a fi impotriva coruptilor. Acum ce fac? Ce vor de la noi? De cand a aparut Antena 3 ei au facut numai propaganda Psd. Nu isi vad gunoaiele din ochi dar vad praful din curtea vecinului.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.4/5 (7 votes cast)
 58. Marian says:

  Mai bine invatati sa fiti oameni !!!Ca nu prea pareti .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.4/5 (5 votes cast)
 59. Catalin Serban says:

  Lasa ca ati fost voi mai multi la universitate. Doar daca puneati la numar si ceasul ieseau 10 insi sustinatori anaf si “statul de drept”. Daca ai avea macar 1 neuron jumate si putina experinta in concerte ti-ai da seama ca sunt vreo 7000-8000 de oameni din poza de ansamblu. Presupun ca si ma-ta care te-a facut se incadreaza tot in acei pensionari “prosti” care inca stiu sa aprecieze niste valori morale. Lasa ca le stiti voi pe toate intelectuali basiti sau mai bine zis basisti. Generatia din care faceti parte voi e una elitista, aveti niste minti atat de stralucitoare incat ne trebuie ochelari de soare sa ne uitam la voi. De-aia ati ajuns sa lucrati la o publicatie care se ocupa doar cu mancatul rahatului si aratatul cu degetul. Puneti mana la munca si faceti ceva folositor pentru societate si nu mai sugeti din sponsorizarile din bani publici fara sa platiti taxe la stat, insolventilor. Nu sustin antenele, nu ma intereseaza politica, sincer mictionez pe toti politicienii, dar macar stiu sa fac deosebirea intre niste oameni decenti cu ceva materie cenusie in cap si scursurile si viermii societatii care nu stiu decat sa arunce cu noroi in altii, culmea pe banii nostri, ca oricum nu-i citeste nici dracu. Va cititi voi intre voi, astia din “generatia facebook”, va dati like unul la altul. Mi-e scarba.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (16 votes cast)
  • Carol says:

   Bine ca le stii tu pe toate, inteleptule! Daca ai avea macar jumatate de neuron, nu ai putea urmari o tembeliziune care incearca sa induca ideea ca e o.k. sa furi, atata timp cat faci parte din PSD sau din ceilalti aliati ai varanului. O tembeliziune a carui singur scop este denigrarea luptei anticoruptie si a celor care o sustin. Ai iesit in piata sa-i aperi averea lui Voiculescu? Esti foarte inteligent! Pfui pe tine! Apropo: generatia asta elitista, care te deranjeaza pe tine, plateste pensiile naivilor alora din piata si cel mai probabil si a ta! Nu Voiculescu, nici Badea, nici Gadea, sau mai stiu eu ce “valori morale” apreciaza jumatatea ta de neuron. Asa ca mai incet cu scarba! Generatia ta ne- a lasat pe cap sistemul asta corupt ,creat de Ilici si compania. Generatia ta il facea pe bolsevicul ala sa castige alegerile cu 90%, dupa ce atatia copii isi dadeau viata pentru ca a noastra sa fie mai buna! Generatia ta aplauda in fata televizorului in timp ce minerii plantau flori in capul manifestantilor pentru alegeri libere! Generatia ta ii canta ode conducatorului iubit si academicienei. Scoate capul dintre fesele lui Voiculescu si incearca sa judeci si tu putin! Daca te- ai saturat, uita-te la stirile de la ora 5 si taie-ti venele. Ai sa faci un bine semenilor tai, geniule!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 60. Claudia says:

  Problema antenelor si a lui Voiculescu nu ma pasioneaza deloc. Nu am televizor, nu locuiesc in tara si in general nu imi ocup timpul uitandu-ma la tv. Articolul de mai sus este scris este vulgar, iti da impresia ca este scris de un jmecher de cartier.
  Nu vad nimic mai bun in cei care ii discrediteaza pe altii. Vreti sa schimbati tara. Vreti sa scapati de corupti si de inculti si le raspundeti cu un articol plin de injurii si cuvinte “alese”. Ati relatat mai sus ca media IQ-ului celor prezenti este 50. Si IQ celui care a scris articolul este mai mare? Din vocabular nu reiese…trist.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (9 votes cast)
  • bombonel says:

   Mantzy a fost fie foarte generos cand a dat IQ 50, fie mai degraba a uitat sa puna “minus-ul” in fata. Oricum, niste PROSTI, ca sa fie foarte clar. Cat despre tonul articolului, daca n-ai priceput de ce a fost scris in acest limbaj, inseamna ca te incadrezi perfect in grupul cu IQ mai sus mentionat. Hai, Pa!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
 61. cloudmaker says:

  ce nervos esti, mantzy!!!!
  labele ale din ce in ce mai triste de la malaxorul turnatorului nu merita atatea ganduri din partea nimanui.
  sa-i (sau sa le, pentruca vorbim de labele varanului) ia dracu’ cu stapanul lor cu tot!!!
  chiar daca antenele ar avea soarta otvului tot nu m-ar afecta, asa cum nu m-a afectat disparitia lui danutz cu dezvaluirile lui “incendiare” cu tot.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 62. gaujan says:

  sinteti antiromani…mi-e sila de voi

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.7/5 (7 votes cast)
 63. kit says:

  :)))) Hai ca m-ai distrat cu acest comentariu. De cativa ani buni nu mai am posturile astea salvate in lista de canale a televizorului dar oricum stiam ce mizerii se intampla. Ma bucura foarte mult faptul ca in sfarsit s-a luat o atitudine impotriva unui hot imputit, o jigodie ordinara si tradatoare de tara. Din pacate, nu este singurul. Mai e mult de munca pana sa se recupereze macar un mic procent din prejudiciul cauzat statului si noua de hotii infecti si fara rusine. Sper ca ANAF-ul sa se uite mai mult la acesti baieti destepti si mai putin la batranele care vand urzici in piata. Poate astfel se mai rezolva ceva in tara asta.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (6 votes cast)
 64. Rares says:

  Cred ca si Voiculescu acolo unde o fi,a fost jenat de “marea adunare nationala”:))) Mihaitza,pregateste “o mare adunare de explicatii” pe care sa i le dai “domnului profesor”!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (6 votes cast)
 65. victor says:

  Grețos , Vomă, Căcat

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 66. paul says:

  You have already made this comment.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
 67. paul says:

  Intrebare pentru cei ce-l pupa-n fund pe Iohanis non stop si simultan injura Trustul de Presa Antena : De ce nu este evacuat din casa ce nu-I mai apartine si de ce nu este obligat sa restituie 640 000 euro incasati illegal ( inclusive chirie pe 2016) , conform cu decizia definitiva si executorie a Curtii de Apel Brasov ? ADICA PENTRU CRETINI ; DE CE PRESEDINTELE CARE AR TRBUI SA FIE GARANTUL CONSTITUTIEI SI AL LEGALITATII ESTE MAI PRESUS DE LEGE ?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.2/5 (9 votes cast)
 68. Raluca says:

  Bravo lor. Sustin antenele pt ca nu ascund nimic. Dau totul pe fata. Si da.. normal ca erau numai batrani.. doar ei stiu cum e la greu. 1% din noi timerii sunt constienti ca nu avem nici un viitor cu acest Guvern tehnocrat .. Bravo lor ca spun lucrurilor pe nume nu se feresc de nimeni. …

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.5/5 (11 votes cast)
 69. Tatiana Bucur says:

  De ce trebuie sa aveti asa un limbaj indecent,pentru ca nu aveti argumente civilizate!Prin acest limbaj arata ca sunteti sub nivelul celor din Piata!Va dati democrati dar habar nu aveti ce inseamna democratia!De ce nu respectati si opinia celor care nu gandesc ca voi?Asta pentru ca sunteti inregimentati unor servicii si executati niste ordine!Sunteti jalnici.Si sa nu uitati ca toti aveti parinti si bunici ca cei din piata,nu va mai dati ce nu sunteti.Putini sunt cei cu sange albastru in aceasta tara si aceia se abtin si in nici un caz nu vorbesc,dar mai ales nu scriu expresii indecente,ca ce sa vezi asa este de bon ton!Oare bon tonul cui! Si de ce n ati prezentati cei aproximativ 10 demonstranti de la Piata Universitatii,generatia facebook a colonelului Turcescu?Colonel asa dupa cum singur a declarat!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.4/5 (8 votes cast)
 70. remus says:

  Mereu surprinzatori. Când crezi ca au atins apogeul penibilului, bastarzii lui Voiculescu se autodepasesc intr-un spectacol al jegului. Multumesc pentru articol!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
 71. Konrad Emanuel says:

  WOW, cat de interesant este ca va intereseaza sa va bateti joc de antena 3, dar de ce?? Pentru ca ei va spune verde in fata ce se intampla cu adevarat in Romania, sunteti penibili voi care comentati aiurea, nu va comvine nu va uitati e simplu, dar va oftica de asta comentati si faceti anunturi de cacat. Sunteti de cacat ca si anunturile voastre! ( Ma uit ocazional la tv dar cand vad astfel de postari tampite pe facebook si ajung sa vad un cacat si sa imi pierd 5 min din viata aiuria trebuie sa va spun ca sunteti de cacat :P )

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.6/5 (5 votes cast)
 72. EU says:

  Sunteti niste tembeli ,cei ce ati scris acest comentariu,sa ai peste 62 de ai nu inseamna sa fii spalat pe creer,atunci si parintii si bunicii vostri sunt niste tampisi spalati pe creer.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.8/5 (5 votes cast)
 73. Valentin says:

  best of the best. Ma doare burta de ras.:)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
 74. Virgil says:

  Ce articol tembel. Nu e de mirare ca mai avem la un colt sa fim lumea a 3-a ne insultam fara motiv si lasam toti bipolarii sa scrie articole

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (3 votes cast)
 75. Iris says:

  Vai, dar ce vocabular elegant! “Basina Antenei 3″, “gargara cu cacat”. ..
  Dar v-ati perindat prin scoli inalte, dom’le! Numai bine sa impartasiti cultura spalatilor pe creier. Nuu, nu celor trecuti de 62 si cu IQ sub 50, ci altora mai tinerei, care sa duca flacara stiintei mai departe.

  Nu sunt un prozelit al Antenei 3, mai ales cand recurge la exprimari bombastice gen “dezvaluiri senzationale”, ca si celelalte televiziuni. Sau la vocabular maidanez, care nu ar avea ce cauta pe micul ecran.

  Totusi, de ce nu aminteste nimeni de premiile la nivel international obtinute de jurnalistii Antenei 3? Cu care nu prea au fost rasfatati jurnalistii de la alte televiziuni.
  Asa, pentru o analiza corecta.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.8/5 (5 votes cast)
  • sorinv says:

   Tu esti multumit ca pentru un trofeu de tinichea cu care sa se laude gadea, Carmen Avram scoate in lume I reportaje toate gunoaiele din Romania?. Stii care au fost subiectele reportajelor care le-au adus confirmarea iternationala: viata la groapa de gunoi, , etc. Merita oare tinichelele alea imaginea cu care este scoasa Romania in lume. Esti mandru de ce vad (si premiaza) altii din Romania?. Mai gandeste-te….

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
  • sorinv says:

   Orasul otravit, Pe un picior de iad, Ingeri in infern, Infernul copiilor uitati, Drumul drum spre casa. Reportajele ce au adus tinichele Antenei 3. Au dat strainatatii lucrurile urate pe care vroiau sa le vada si pe care le place sa le popularizeze. Si au primit in compensatie tinichele.
   Noroc cu printul Charles care prezinta si altceva. Oare din Maramuresul ei Carmen Avram nu a gasit nimic frumos? Probabil ca da, dar nu era sigur a mai si primea “premii” cu care sa se laude gadea. Asta nu se vinde…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
 76. bombonel says:

  Da’ chiar, cine pula mea e Jorge????

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (4 votes cast)
 77. ciclop says:

  esti un basit…ai scris asta ca ai fost platit!esti un jeg de ….ce cacat esti tu,ca nu esti jurnalist!asa e cand nu ai loc de altii….cand pisica nu ajunge la carnati,ii pute!mars in mortii ma tii de retardat!esti platit sa scrii toate rahaturile astea!…sper sa mori curand!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (4 votes cast)
 78. geapana gabriela says:

  Bun articol,am ras cu lacrimi!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
 79. dorul says:

  postul antena3 nu trebuie desfintat,ca ne ia toata distractia.nu prea mai avem motive de risLasa-l asa sa ne mai distram si noi

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
  • miky says:

   Trustul Intact nu trebuie inchis dintr-un singur motiv: in jur de 2000 de oameni ar ramane someri intr-o tara unde abia se gasesc locuri de munca, aproape 2000 de oameni ar ramane fara bani pentru chirie, rate, mancare etc.Fiecare este liber sa aleaga de unde se informeaza

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 80. CLaudiu says:

  La plecare de la manifestatie fiecare protestatar a primit cate o reteta compensata de la Catena cu care si-au procurat cate un unguent Gheara Dracului de şale

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
 81. Danut says:

  Nimeni nu vrea desfintarea Antenelor ! Nimeni nu vrea sa le ia libertatea de expresie ! Ar fi pacat sa dispara acesti comici vestiti ai micilor ecrane ! Toata chestia este sa respecte decizia tribunalului, si sa elibereze spatiile ! …….Dumnealor, ar incape intr-un apartament !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
 82. Roman says:

  Articolul a fost comic, dar pana la un punct. Cand ati inceput sa radeti de mainile zbarcite ale batranilor (care nu aveau ce cauta acolo, intr-adevar) prezenti la acel “protest”, am inteles ca cine a scris articolul nu are pic de scrupule in a ataca “batranetea”, in a ataca pur si simplu, doar pentru a-si scrie articolul si a-l ridica pe culmea groteasca a ironiei!
  Mizerabili si voi!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.3/5 (3 votes cast)
 83. Daca luam de bune crifele vehiculate de antenisti, sunt 3000 de salariati. Probabil, acestia, au fost scosi in piata pentru instructajul de protectia muncii.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 84. Tavi says:

  :)))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 85. tommie says:

  ….ati remarcat ca mircea barea purta MANUSI ?!?!?!?!?!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 86. ”băşina Antenei 3”?
  O fi vreo biocenoză?
  A! tre’să fi fost ceva de interes general;Voluntari-Steaua?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.5/5 (2 votes cast)
 87. dora says:

  dana a facut de ras femeile prin postura slugarnica si ridicolul situatiei
  ea isi apara salariul ,opulenta si neamul lui voiculescu nu interesele batranilor manipulati in acest mod abject. cred ca se gandeste la aceasta mascarada de cand a fost inchis taticul lor infractorul voiculescu , dar nu i s-a ivit ocazia sa-si puna in practica ideea tampita , gretos moment ,gretoasa actrita.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Ologul says:

   Nu pricepeti, oameni buni ?
   Dana are aura, e ca o icoana, e ca un personaj biblic.
   Un fel de Maria Magdalena care nu vrea sa renunte la vechea ei indeletnicire.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 88. Printul Tonner Alromaniaei says:

  Ce tare-i moshu’ ala cu pancarta “A3 e si aici” :))))))))

  Ma uit la pancarta, ma uit la moaca lui … Iar la pancarta, iar la moaca lui …
  Ceva nicicum nu pusca – oare ce plotter are acasa, in ce format, la ce rezolutie si de pe ce site a download-at sigla, in ce editor a lucrat ?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
 89. ion ion says:

  Domnule autor al acestui articol plin de dispret la adresa persoanelor de varsta treia ce nu vor sa mai strige traiasca ceausescu,basescu sau iohannis.ci fac ce doresc muschi lor,cea ce va intriga pana la turbare,asa-i in democratie si te rog sa-ti pui intrebarea DE CE UN SINGUR INDIVID A SCRIS PE O PANCARTA IUBESC ANAFUL????DE CE NU SAU STRANS IN NUMAR CEL PUTIN EGAL iubitori ai dreptatii????Raspund eu pentru ca nimeni nu-si iubeste calaul.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (2 votes cast)
 90. ion ion says:

  Observ cu groaza ca toti postacii ce scriu impotriva ANTENELOR sunt fini CUNOSCATORI ai programelor ai reporterilor si ai emisiunilor difuzate de ANTENE.stiu totul chiar si despre consumatorul final BATRANI DECREPITI ZBARCITI<NEPUTINCIOSI etc de unde trag concluzia ca sunt salariati ai vreunei firme de urmarire a programelor antenelor de stat oare??sau private????Vedeti ca va DESCOPERITI ACOPERITILOR.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (2 votes cast)
 91. Ioan says:

  Ura va schilodeste. Sunteti invidiosi pe cei care reusesc. Jigniti multa lume cu atitudinea voastra. De exemplu eu nu sunt asa cum denigrati voi, am absolvit 2 facultati, una de electronica si alta de informatica. Creierul vostru nu cred ca e mai mare decat o nuca uscata.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
 92. Niky says:

  cum se spune? prost sa fi, noroc ca esti.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
 93. Ramon says:

  ceea ce trebuie luat în considerare de președintele Iohannis este că 60 % din români nu au avut ce vota și încă 22 % nu au votat PSD ul. Dacă nu va găsi o soluție politică, în 2020 vor conduce țara cei 18 % care au votat PSD ul. Altă alternativă nu există acum!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

} ?>