Poppers, drogul care-ți lărgește fundul

Cînd chimiștii au inventat prenandezul, nu s-au gîndit că produsul va fi mai apreciat de homeleșii feroviari decît de atelierele de cizmărie. Lipiciul la pungă a devenit heroina săracului. Pe aceeași cale a pornit și Tantum Rosa, o soluție de spălături vaginale. Plictisiții de realitate au descoperit că, dacă o ingerează, văd filme la televizor chiar dacă nu și-au plătit abonamentul TV. Ne vom opri însă la Poppers (nitritul de amil).

Inițial, lichidul a fost folosit pentru tratarea amigdalitelor. Homosexualii au fost cei care au tras primii foloase de pe urma lui. Fiindcă relaxează mușchii, miroseau cîteva secunde sticluța cu Poppers și pasivului i se relaxau buturile pentru șuturile activului la poarta goală. Vă dați seama că n-a durat mult pînă cînd și doamnele care-și primesc iubiții pe ușa din spate au descoperit Poppers-ul. Acum, soluția ambalată în sticluțe tip eseneță de rom se găsește la orice sex shop și costă cam 50 de lei. Poate prețul vă pare cam mare, dar vă reamintim că, pentru efectul cuvenit, nitritul de amil se miroase. Așadar, o sticlă ține mult mai mult decît bateriile la telecomandă.

Clubul chimiștilor care beau doar votcă cu Romparkin au descoperit și alte efecte ale produsului folosit odinioară pentru amigdalite. Alin, un bucureștean de 19 ani, este un mare fan al Poppers-ului. „Eu am tras prima oară de la o prietenă. Ea îl folosea și pentru sex. Mi s-a părut foarte tare că se găsește în orice sex shop și nici nu e scump. Țin cîteva luni dintr-o sticlă dacă n-o uit desfăcută. Faza e următoarea: tragi pe nas cîteva secunde, aproape imediat te ia o senzație de căldură, simți instant cum te relaxezi, te pui pe un scaun și rîzi ca prostu’ două-trei minute. Apoi îți revii. Nu e cine știe ce, dar e foarte safe. Am mulți prieteni care trag și la ore. Nu provoacă nici dependență. Cel mai important de știut este că nu se bea din sticluță. Este letal dacă-l bei. Și dacă atinge pielea este periculos”, zice prudentul consumator.

Stați la locurile voastre! N-am uitat să-i punem întrebarea la care vă gîndiți toți: „Băi, să nu-ți imaginezi că îți relaxează așa tare mușchii! Adică te relaxează, dar nu simți că ți se lărgește. Din cîte am înțeles, există pericolul să faci pe tine. Dar asta doar dacă-ți vine să mergi la toaletă și te încăpățînezi să ții. Pierzi controlul, cum ar veni”, răspunde relaxat Alin.

Din considerente de marketing, drogul sau afrodisiacul (cum vreți să-l luați), a îmbrățișat și numele Rush. Pe rush-poppers.ro este lăudat așa: „cel mai bine vîndut produs în lume, acum și în România”. Specialiștii recomandă ca Poppers să nu fie combinat cu Viagra, ambele scăzînd tensiunea arterială. Noi vă recomandăm doar să evitați consumul lui după o masă cu chefir și magiun de prune.

Claudiu Radu

Comentează

Comentarii:

 1. bote says:

  Buna Dragilor, Sunt Catalin Botezatu si va recomand produsul cu incredere. Este adevarat,produsul slabeste balamalele de la usa din spate ! Eu am folosit Poppers cu Cabral si ne-am distrat grozav.Vi-l recomand ..Va pup !!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.6/5 (9 votes cast)
 2. gigi says:

  ..lol, sau dupa pepene cu bere :))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 3. ILUZIA says:

  daca relaxeaza nici nu mai simti nimic….da macar e bine sa-l ai in caz de viol.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.3/5 (4 votes cast)
 4. io says:

  sa mirosi tu sau ii dai pe la nas violatorului in speranta ca i se relaxeaza toate cele de jos si nu mai are cu ce viola?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
 5. alex says:

  de unde dracu iau si eu popers asta?ca nu-l gasesc la nici un sex shop…nu pt fund ma intreseza..dar nu gasesc inlocuitor pt furadan..si asta cica daca-l bei mori…si eu asta vreau!!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 6. eu fafdd says:

  se gaseste pe okazii

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
 7. yoiiii says:

  poppersu matii..
  mi-o facut curu harcea-parcea mi-a dat un nenorocit de coleg de camera sa miros si si dupa aia o fost prea tarziu..
  ma urmarea de mult sa ma faca ..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

} ?>