Alertă! Dragnea nu își mai amintește programul de guvernare. Și e singurul care îl știa!

dragnea se scarpina in capPentru că domnul Liviu Dragnea nu își mai amintește o mare parte din programul de guvernare și nici nu și-a notat nicăieri, PSD-ul va aplica, neavând de ales, programul de guvernare de pe vremea lui Adrian Năstase.

Vezi și:

Și dacă moare singurul om care știe programul de guvernare?…

Comentează

Comentarii:

 1. nik says:

  no problem!
  merge orice de fratii grimm sau petre ispirescu .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.8/5 (4 votes cast)
 2. Mihaela Rusu says:

  Cred că ar trebui să îi lăsăm să facă ceva și apoi să fim cârcotași. Nu credeți??? Am lăsat pe alții 8 ani și încă mai vreau la putere, care au luat mai mult decat au dat. Aveți putintica răbdare.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (7 votes cast)
 3. grisa says:

  Om fi chiar atat de batuti in cap noi romanii ? O tot dam inainte cu ” guvernele anterioare ‘ de parca sparlamentul n-a fost in proportie de 20 de ani condus de PSD? Si atunci ce -i tot dau inainte cu ” graua mostenire ” pentru ca ei , de la nastcase incoace au fost blestemul si rusinea Romaniei. Nici Ceausescu nu si-a permis atatea potlogarii cat isi permit profitorii si semidoctii lui iliescu. De aceea nici comemorarea victimelor din ’89 n-a mai fost ca in alti ani: ar fi fost culmea ca calaii acestora sa mai faca pe ” indureratii”.( Cacafonie intentionata. Le putem multumi celor 61% ce n-au fost la vot: sa te tii furtisag si nelegiuiri..Tot inainte tovarasi …Papagalul grindeanu si trupa sa de suflatori , va face doar ce le va porunci tartorele sef, dragnea. Asta-i mai mafiot decat nastcase: n-are nici un Dumnezeu, folosindu-se de oameni doar pentru propriile interese. Aveau dreptate si Iohannis si Basescu. Va fi un bal de toata frumusetea.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.7/5 (11 votes cast)
 4. Doralinda says:

  Dacă l-a uitat, nu-i mare pagubă-n ciuperci. Să se ducă după el! Poate nu se mai întoarce… Problema e că nu știu cum putem să -i suportăm p-ăștia 4ani! Semnele nu sunt deloc bune: atitudinea lor de la instalarea guvernului, nu știu de ce, mă duce cu gândul la zicala “prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul”.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.8/5 (6 votes cast)

} ?>