Atenţiune: cod roşu de poze cu zăpadă!

feerie manca-ti-asSpecialiştii avertizează: stratul de poze cu zăpadă de pe Facebook îl va depăşi pe cel de pe vârful Mont Blanc!

O serie de părerologi avizaţi ai fenomenului facebookist de la Universitatea din Popocatepetl au prognozat că, în zilele următoare, se va înregistra o avalanşă de fotografii cu zăpadă pe wall-urile utilizatorilor reţelei de socializare.

Din păcate, lopeţile cu like-uri antiderapante – date pe principul: “Gata, ţi-am dat like, acum ia o pauză şi nu mă mai stresa, până la primăvară, cu magia zăpezii virginale, fulgii de basm şi albul orbitor care cheamă sufletul la puritate” – nu vor face decât să îndârjească cohortele de smartphonari şi aiphonişti care vor descoperi în imortalizarea zăpezii de pe bănci, poteci şi ramurile copacilor valenţe artistice şi resurse de sensibilitate pe care le credeau specifice doar marilor poeţi, scriitori şi pictori ai omenirii.

Din fericire, ca şi în ceilalţi ani, armata e pregătită să intervină în primă urgenţă în zonele afectate de căderile masive de poze cu zăpadă. În plus, ei au la dispoziţie un număr impresionant de buldozere cu spamuri pentru a curăţa wall-urile cetăţenilor de postările poptamaşisto-cherchemeliste către care mulţi postaci sunt împinşi, dintr-o prostie iremediabilă, la vederea zăpezii.

De asemenea, Mark Zuckerberg a anunţat că singurele poze cu iarna exceptate de la ştergere vor fi cele în care fotografii amatori îşi vor uploada picioruşele goale în zăpadă, la fel cum procedează când merg la mare, ca să li se vadă graţioasele unghiuţe.

Mihnea Rudoiu

Vezi și:

Firea, primarul gospodar: vara deszăpezește și iarna te scapă de țânțar

Comentează


} ?>