Firea: “Școlile trebuie închise mai des dacă vrem ca acești copii să voteze cu noi când vor fi mari”

firea la deszapezire“Iar copiilor cărora nu le convine că am închis școlile până miercuri să le ziceți că, dacă mai comentează, o să fac eu alți copii care să le ia locul. Nimeni nu e de neînlocuit!”

ÎPS Daniel cere suspendarea lui Dumnezeu: “Ne-a stricat vânzările de agheasmă cu viscolul lui!”

___

Pe autostrăzile neconstruite nu sunt probleme cu zăpada

Comentează

Comentarii:

 1. bombonel says:

  Pai ce putea sa faca mai bine una din PSD, partidul care uraste din toti rarunchii scoala si intelectualii?
  Tara (citeste PSD) te vrea prost. Sa-i poti vota fara sa gandesti.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (12 votes cast)
 2. Boris says:

  Aici e o smecherie. Pana una alta, voteaza parintii lor cu voi. Iar cu zapada asta, nu pot intra cu gipanele pana in curtea scolii. La scoala unde invata fiica-mea, sunt destule specimene, da` e unul care bate toate recordurile. Are un ML cu numarul B…JPN. Si ca sa inteleaga toti semnificatia numarului, si-a pus in parbriz o placa maricica pe care scrie JUPANUL 1.Cu toate ca sta la vreo 300 de metri de scoala, isi aduce odrasla in fiecare dimineata cu mertzul la scoala. Se urca pe trotuar si slalomeaza cu nepasare printre parinti si copii, pana in fata portii. Din dreapta Jupanului 1, coboara Jupanul 2 (presupun). E in clasa a treia, geluit bine si plin de ifose, ca si taica-su, triplucefatul nesimtit de la volan. Fiica-mea zice ca vrea si ea cu masina la scoala, dar ii explic ca stam la doar 15 minute distanta si drumul cu masina ne-ar lua mai mult timp si crea mai multe inconveniente. Care va sa zica, duamna firea are grija si de alegatorii actuali.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.6/5 (8 votes cast)
 3. tov firea unde te trezesti?veziti de serv.de primarita nu umbla dupa curu lu dragnea si nici de vacantele copiilor doar este ministru a ivatamantului ce ma i vrei un job?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 4. bau bau says:

  Tarii cat mai multi analfabeti!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

} ?>