Putin: “Felicitări, români, aveți cel mai penal guvern! Ați reușit singuri, fără să vă invadăm”

putin si guvernul“Votându-l pe domnul Liviu Dragnea, ne-ați scăpat de o cheltuială. Ne-ar fi costat foarte mult să invadăm o țară ca a voastră, aveți multe televiziuni de știri care trebuie hrănite, care toacă mai mulți bani decât orice armată roșie eliberatoare, nu poți pleca să ocupi România fară să ai un ban în buzunar, chiar dacă băutura, la voi, e pe caiet. Vă mulțumesc din suflet, nici nu știți ce bucurie ne-ați făcut acum, de anul nou americănesc. Să-i transmiteți sănătate tovarășului Iliescu și să-i spuneți să nu mai fie supărat că nu venim. Prin votul vostru, e ca și cum am fi venit.”

Vezi și:

Grindeanu despre faptul că a fost filmat fumând la Parlament: “Îi țineam domnului Dragnea țigara aprinsă. Eu nu fumez”

___

Mesajul lui Sorin Grindeanu de Anul Nou: „Domnul Dragnea are telefonul închis, nu știu ce ar trebui să vă urez”

Comentează

Comentarii:

 1. mia says:

  batura e pe caiet!? inapoi la scola sau aveai fome?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (4 votes cast)
 2. Eugen says:

  Bravo.bine zis

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
 3. darie says:

  Păi,tocmai aici e farmecul,anume că noi,deși îi înjurăm toate ziua pe străini,ne batem singuri.Astfel,străinii rămân ,și înjurați ,și cu treaba făcută ,și cu gura căscată.De aia io le-am și spus:Bă pulelor ,ce n-ați putut face voi în două mii de ani noi vom face în doar câțiva ani de independență,dați-vă în pana mea de incompetenți.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 4. Gigi says:

  Niciodata Putin nu ar fi putut sa spuna asa ceva ,consider acest articol un pamflet,Putin este presedinte de tara nu un pacalici, este cel mai respectat si cunoscut pana in prezent

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.3/5 (3 votes cast)
  • Boris says:

   Te-ai prins Gigele. E un pamflet.Da` la faza ca Putin este respectat, ai cam dat-o cu mucii in fasole. Intreaba orice rus onest si neindoctrinat, santajat, etc. si-ti va spune el, cat de mult il respecta pe Putin. Poate iti va spune si motivul. Spor la investigatii, Idiotule.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
  • Gh.Lipovanu says:

   Asa este

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Gh.Lipovanu says:

   Asa este, m-am referit in sensul ca i-i dau dreptate lui “Gigi”. . Deci Putin nu e un mascarici (gen Dragnea, si toti MICROBI-I romani.) Dar ce zic eu? Paraziti, ce orbecae dupa privilegii interne, externe, etc.
   Ma aptin sa nu plictisesc cu lucruri ce Oricine sanatos la minte vede clar ce se intampla in jurul sau. Acumaaaaaa, ca sunt o gramaaaaada de exceptii, asta em Mergem cu ce avem inainte. No!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 5. schmen says:

  Cu siguranta nu a spus Putin asa ceva ,e un articol scris de un jurnalist-pacalici ,pentru vizite ,like-uri etc

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (2 votes cast)
 6. grisa says:

  De la voievozi incoace, noi, romanii, n-am stiut deact sa ne taiem craca de sub picioare, asa ca , nimic nou sub soarele Romaniei. Multumim din inma partidului ca ni i-a readus pe cominternisti in frunte cu musulmanca ana pauker ce, de speriata ce-a fost de ” aminintari” a revenit ca vicepremier. Avem un guvern de tot c….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (4 votes cast)

} ?>