Top 8 sfaturi pentru a trece cu bine de ger! Azi: pentru fanii Antena 3

Dacă nu sunteți fani Busu, Victor Slav sau Romica Jurcă, vă anunțăm că ne așteaptă câteva zile de ger. Pe partea de zăpadă n-am reușit să adunăm toate informațiile, dar pe partea de temperatură știm sigur că va fi prăpăd. Asta pare a fi o veste bună pentru Dragnea, pe partea economică. Estimăm că frigul va epuiza mai repede stocurile de vin și de țuică produse în casă, iar populația se va refugia în magazine, unde băutura tocmai a fost scumpită din bucuriei că PSD e din nou la guvernare. În fine, scopul acestui text nu este să lăude geniul guvernanților, ci să ofere cele mai bune sfaturi pentru a supraviețui gerului ce va urma. Astăzi, ediția pentru fanii Antena 3.

1. Ascultați cuvântul pastorului Mihai Gâdea și îndreptați-vă către adventiști. Ei vă dau casă, mașină, bani, copii frumoși și deștepți, excursii în străinătate moca, haine scumpe, bijuterii, fructe de mare și înțelepciune. Adică ceea ce v-ar da și domnul profesor Dan Voiculescu dacă ar fi la putere, nu ca acum, doar la conducerea țării.

2. Nu vă luați după Mircea Badea. El se îmbracă doar în maiou pentru că la ei este cald și bine, pe când la voi în case, din cauza lui Băsescu, e întuneric și frig.

3. Tundeți-vă mai lung, ca Oana Stancu, să vă țină părul cald la umeri.

4. Nu plângeți odată cu Oana Stancu. Riscați să vă înghețe lacrimile pe obraji. Țineți minte adevărurile cutremurătoare pe care vi le-a zis și plângeți mai târziu, când ajungeți undeva la căldură.

5. Nu vă irosiți bășinile pe scaun, ca Dan Voiculescu. Puneți o pătură pe ele și păstrați-le cât mai mult pe lângă dumneavoastră, cât sunt calde.

6. Încercați să nu vă enervați în același timp cu Dana Grecu, pentru că riscați să vă apuce tremuratul.

7. Ieșiți la demonstrații de câte ori vi se cere pe post. Acolo vă așteaptă negreșit un vin fiert, doi covrigi și 50 de lei.

8. Încercați să furați cât mai mult, ca Patapievici, nu să fiți cinstiți, ca Dan Voiculescu, pentru că justiția băsistă vă va băga la pușcărie.

Citește și:

Top 8 sfaturi pentru a trece cu bine de ger! Varianta pentru bețivi.

 

antena, nu ne parasi

Comentează

Comentarii:

  1. Adrian says:

    antena trei, sa va dau muie pana ajunge Soarele o stea pitica!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

} ?>