(Anchetă) Afacerile și micile șmenuri ale familiei Grindeanu – premier și farmacistă

grindeanu si sotia 1Pesediștii au în ADN-ul lor mic și meschin o genă a minciunii și furtișagului fără de care nu s-ar înscrie în PSD, logic. La unii mai de la țară, gena asta, pentru că nu e contrabalansată de alte gene, se dezvoltă frumos, plenar (vezi, de exemplu, cazul Dragnea, coclitul care a reușit să devină milionar într-un județ ca Teleorman, acest pol al sărăciei din sud). La alții, care și-au mai dezvoltat și alte gene, minciuna și furtișagul încă sunt subdezvoltate (vezi cazul Grindeanu, premierul de formă, care a făcut eroarea să mai citească și el o carte – fie ea și cu exerciții de matematică, alea cu litere nu prea i-au plăcut). Dar omul are șanse să recupereze, dacă tot a fost instalat la Victoria.

Azi în Timișoara, chirii cât în toată țara. La un loc

apartament mostenireinchiriere 2014După lunga introducere de mai sus, să dăm doar două exemple. Primul, o banală chirie pe apartamentul moștenit de nevasta din dotare. Conform declarațiilor de avere ale lui Sorin Grindeanu, soția s-a ales cu un apartament în Timișoara (pe strada Amforei) în 2009. La un moment dat, apartamentul a fost închiriat. În 2014, spre exemplu, chiria încasată a fost de 36.000 de lei pe tot anul (facsimil inchiriere 2014). Adică 3.000 de lei pe lună. Deci, vreo 700 de euro. Pentru un apartament de 41 de metri pătrați. Practic, o garsonieră măricică. 700 de euro pe lună, în Timișoara, într-un bloc. Vechi. La banii ăștia, în București, stai în chirie într-un apartament bunicel de 100 de metri pătrați. Utilat. Sau în două garsoniere la fel de bine utilate.

Deci, bă, Sorinele, cât ăi fi tu de premier, vrăjeala asta nu ține, nene. Și, probabil, ori nu stă nimeni acolo în chirie, ori stă (sau doar plătește) cineva de care nu vrei să ne zici și nouă. Dacă ai fi vrut, ai fi dat numele omului la rubrica intitulată „sursa venitului“, nu ai fi trecut numele nevestei, că nu ea e sursa venitului, ci chiriașul ăla generos care îți dă ție și familiei tale 700 de euro lunar pentru o garsonieră în Timișoara.

Cum ziceam, e un furtișag mic și meschin, că gena cere, dar e suficient cât să se revendice Grindeanu ca fiind de la PSD.

Nevasta, farmacia, creditul și tramvaiele

bcf1bcf2bcf3

Al doilea caz e mai complicat și cu bătaie mai lungă și nici nu se găsește în declarația de avere a lui Grindeanu. E vorba de un împrumut luat tot de nevastă, dar prin firmă (Duofarm SRL, o farmacie). Împrumutul de peste 100.000 de lei e luat de la Banca Comercială Feroviară, în 2012. Acționarii firmei (doamna Grindeanu și asociata ei, Taropa) împreună cu soții sunt constituitori terți, adică garantează cu toții că vor plăti creditul dacă firma nu o face ). Interesant este că Banca Comercială Feroviară este deținută de un nene pe numele lui Valer Blidar. Care nene mai deține și Astra Vagoane de Călători din Arad. Iar Astra are contract cu Primăria Timișoara pe vreo 16 milioane de euro să modernizeze tramvaie. Iar Grindeanu a fost viceprimar și consilier local la Timișoara. Doamne ferește, noi nu zicem că ar fi făcut, ca viceprimar, vreo intervenție sau mai știm noi ce nefăcută, da’ parcă nici n-am lăsa coincidența asta să treacă neremarcată. Mai ales că omul, dacă devine premier, are și alte pârghii să sprijine industria națională, dacă înțelegeți ce vrem să spunem.

Departamentul de investigații

Comentează

Comentarii:

 1. michi dutza says:

  Astia vand țara la pret de aprobare pentru butelie si maxim repartitie apartament 3 camere central de la ICRAL. Grindă asta e sluga la mustaciosul cariat, mustaciosul e sluga pentru alti miliardari, fura si el cateva milioane le depoziteaza in tara sfanta( spunem asa pentru ca locul ala e sfant, ai fugit nimeni nu te da inapoi) si pana la urma dracu ne ia

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.9/5 (9 votes cast)
  • psdcamicaze says:

   ……………….e vinduta de f.mult timp,propritarul este psd!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 2. bombonel says:

  Las’ ca-i trece lui chefu’ de gainarii marunte. Il invata sefu’ Dragnea cum se trag tepele adevarate, de baron, nu alea de mic securist janghinos.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (12 votes cast)
 3. grisa says:

  Spune-i “PSD” si trage apa : din cacat nu faci bici ,nici sita de matase. Slugarnicul premier nici macar nu se sfieste sa-si arate obedienta fata de un santajist si hot ordinar precum e dracnea. Asa ne trebuie daca suntem lenesi si-i lasam pe cei 16 % din populatia Romaniei sa ne hotarasca soarta. Putori am fost, putori ramanem; de fapt demonstram in ca o data ca si la rivolutie s-a scandat si s-a actionat la comanda politica a p\\\\\\\\\\cr II altfel nu indrazneau ticalosi precum iliescu, roman voiculescu si altii asemeni lor sa puna stapanire pe CC. Asa ca acum n-avem ce-i face : de alde astia nu scapam nici cu slujbe si ne mai dam si mari crestini si patrioti, vai de crucea noastra…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (9 votes cast)
 4. Nea says:

  Ce seamănă cu Doamna Dana!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.9/5 (9 votes cast)
 5. NONSENS says:

  Blidar tepuit o data de Grindenii,nu accepta o alta eventuala tepuire………aluzia voastra nu tine!!!
  Contractul Astra calatori Arad si primaria Timisoara tine de faptul si ca Primarul Robu este originar din Arad,in plus atit Astra vagoane Arad si Timisoara apartin polului economic vest ,banii raman in zona!
  Primaria Cluj prin primarul Boc tot de la Astra vagoane calatori a achzitionat troleibuse si autobuse electrice si urmeaza si alte contracte ,tot pentru a dezvolta zona(Transilvania)
  Deci aluziile voastre nu tin!!
  Existenta escrocilor Grindenii sau Apostu (cluj) ,ETC.este REALA!! (Blidar nu apartine acestei lumi!)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (4 votes cast)

} ?>