ghita la dna

Ciobanul IT Ghiță e liber să hălăduiască oriunde vrea pe cîmpiile și pășunile patriei…

… așa că uzează din plin de generozitatea Justiției care l-a absolvit de interdicțiile impuse de DNA. Azi, de exemplu, ciobanul s-a întîlnit cu alți berbeci (printre care fratele cornut Alex, tot antreprenor soft și hard, dar și cu Sorinel Enache, fostul țucălar de la Realitatea lui SOV, acum țucălar al ciobanului, din cîte se pare).

0 comentarii.
daciana imprumuturi

Doamna Daciana e femeie de casă: spală. Bani

Daciana este o mamă eroină: ea nu doar spală și crește copii cu bona filipineză, ea face și pîine, și dulciuri, le și vinde și, mai nou, are și crîșmă. Și are și bani de nu mai prididește să umple declarația de avere cu ei. Ceva, însă, doamna Daciana tot nu are: explicații pentru cum a făcut banii ăia.

0 comentarii.
salam cu bani

313. Sparta. Sparta agenția fiscală a statului român

Primele 313 mașini de spălat bani la mînă au intrat în custodia Fiscului pentru analize amănunțite. Judecînd după declarațiile de intenție ale ANAF, mașinile astea funcționează atît de bine încît au spălat bugetul de niște măcar zeci, dacă nu sute de milioane de euro, în ultimii ani. Maneliștii, interlopii, cămătarii și alții ca ei, fără funcții publice, nu cad sub securea ANI. Iar ANAF poate, cel mult, să le presteze un bilanț contabil.

0 comentarii.
kafka3

Ştii că se întâmplă ceva foarte grav cu ţara ta atunci când:

» Fusta doamnei Carmen Iohannis e mai lungă decât autostrada Bucureşti‑Braşov.
» Numărul absolvenţilor de facultate este mai mare decât al absolvenţilor de şcoală generală.
» Mai există români care nu au avut încă o relaţie cu Bianca Drăguşanu sau cu Mihaela Rădulescu.

0 comentarii.
tariceanu 1

Tăriceanu – la primul pas spre Beciul Domnesc

Zvonurile KMKZ: Toamna va fi destul de racoroasa pentru Calin Popescu Tariceanu, care se pregateste de sejururi prelungite la DNA. Ce e drept, Tariceanu are toate sansele sa nu fie singur, ci cu bunul lui prieten Catalin Harnagea, proaspat inscris in ALDE-le de Bucuresti.

0 comentarii.
partide

Absolut toate numele pe care le poți da unui partid politic

Am observat că, în România, cum nu merge bine ceva, cum pac, mai apare un partid, o alianță, o mișcare, o chestie. E o piață bună, așadar. După un brainstorming în redacție, am venit cu o puzderie de nume de partid numai bune de pus ștampila pe ele.

0 comentarii.
dare-1

DE CE ESTE ROMÂNIA ALTFEL?

N-om fi noi nici cei mai talentați, nici cei mai muncitori și nici cei mai inteligenți, dar într-o privință suntem cu toții, patrioți sau critici, de acord: suntem al dracului de interesanți.

0 comentarii.
crin laden

Crin îi arată degetul lui Felix în limba engleză

Crin Antonescu caută cu disperare o altă coabitare decât cea cu care s-a conacrat – aia cu Voiculescu și cu Antena 3. Nu neapărat pentru că audiența lui Mihai Gâdea pică ușor, dar sigur către zona de un cosmic dramatism a neglijabilului. Ci fiindcă procentele din sondaje ale lui Crin au și ele același drum:

0 comentarii.
tzantzarii

Bulele KMKZ.RO: La un an de cosmic dramatism. Colecția completă

Ediție specială și limitată.

0 comentarii.
iliescu caricatura

Mori, Iliescu! La pușcărie! Dar de ce? De ce nu știm? (text integral)

În ultima lecție din manualul de istorie de clasa a doișpea ”al olimpicilor”, deci cel care presupun că aprofundează chestiile cel mai mult, text intitulat, la mișto, sper, ”Căderea comunismului și refacerea democrației”, avem următorul paragraf, singurul care face referire la mineriadă:

0 comentarii.
mineriada

Urări pentru Ion Iliescu cu ocazia lui 13-15 iunie

Secretul longevității lui Ion Iliescu: există doar doamna cu coasa, nu si tovarășa cu coasa.

0 comentarii.
ponta, crin

PSD și PNL și-au stabilit data ruperii USL (Zvonurile KMKZ.RO)

Până atunci, marea miză a PSD este revizuirea noii Constituții. Pentru un singur și esențial motiv: regionalizarea.

0 comentarii.
01

Absolut toate glumele despre fanii lui Becali

Fanii lui Gigi au creierele atât de mici că trebuie să se strângă 10 pentru o tomografie intreagă.

De ce încă apar fani de-ai lui Gigi Becali la televizor? Pentru că acolo lucrează.

0 comentarii.
prostituate

Top 10 mașini cu care se merge la prostituate

Două mărci nemțești sînt pe podium, Dacia e în primele șapte
Am monitorizat mai multe zone consacrate ale prostituției bucureștene (Plevnei, Gara de Nord, Buzești, Magheru-Scala, Dinicu Golescu cu străduțele dimprejur, Maria Rosetti, Mătăsari, Bulevardul Dacia, Moșilor, Mircea Vulcănescu – fostul Ștefan Furtună) timp de o săptămînă. Și am observat ce mărci de mașini opreau în fața galantarelor cu astfel de produse sau servicii.
În total, au oprit să stea de vorbă, și nu numai, cu fetele 1038 de mașini. Și acum iată ce mașini dețin cei 1038 de amatori de prostituție peste care am dat noi:
Locul 10 – Daewoo – 38 mașini
9 – Renault – 42

0 comentarii.
tara te vrea prost

Primul test de inteligență din care poți afla că țara te vrea prost

Atenție! Variantele de răspuns la întrebăride de la jos te pot lămuri de ce ai plecat din țară sau de ce ai de gând să o faci, de la caz la caz.

Activitatea umană poate deteriora un sistem natural prin:

a) Ascultarea în mod iresponsabil a muzicii clasice în arii protejate unde e voie doar cu seminţe şi manele
b) Implant de silicon în zone de trafic intens, aflate în circuitul publicului cu bani
c) Afişarea de simboluri naţionale pe câteva hectare însămânţate cu “pizda ţigăncii”

0 comentarii.
searching-for-sugar-man

În căutarea omului cu zahărul am găsit povestea perfectă

Când ești un maestru la spus povești iar povestea este, la rândul ei, cu adevărat extraordinară, atunci ai creat mai mult decât o simplă relatare. Ai devenit la rândul tău un artist. Bendjelloul a oferit omenirii o capodoperă.

0 comentarii.
Eye_of_cur-

Vis cu Antena 3 (textul întreg)

Și sutele de ochi răi s-au plecat triști în pământ, iar corpurile cu haine zdrențuite mi-au făcut un culoar. Am încercat să mă împotrivesc, dar individul fără față mă împingea înainte, ținându-mă strâns de umeri, iar sutele de colegi cu ochi de zombie îmi închideau orice posibilitate de fugă prin flancuri, așa că am înaintat resemnat până la curul de foc

0 comentarii.
ministerul marilor proiecte

Zvonurile KMKZ.RO

Există o domniță în viața tristă și arogantă a lui Dan Șova, ministrul delegat pentru proiecte naționale, care se numește Vasilica. Vasilica a născut recent o fetiță, ceea ce o împiedică să mai presteze pe funcția de consilier III la Ambasada României de la Londra, unde a ajuns anul trecut, după ce USL a cucerit ruinele de la Casa Poporului și Palatul Victoria.

0 comentarii.
mal_bvb_training_reus_628

Soarta finalei CL a atârnat în mai multe fire de păr, atent aranjate

Aș fi vrut să-i întreb pe Reus și Blaszczykowski cât au stat în vestiar să-și aranjeze crestele alea studiate de cocalari boemi. Sau pe Gundogan de ce a insistat să arate exact ca Smiley. Sau pe Schmelzer și Subotic dacă nu cumva le-ar fi mai comod să-și taie din lațe, în loc să se străduiască o dată la 5 minute să le îndese sub cordeluță. Iar pe Santana ce a vrut să zică el, autorul, cu tatuajele alea și ce sens are să-ți faci tatuaje când ești negru.

0 comentarii.
} ?>