Cât îl costă pe Voiculescu limb… părerile lui Ciuvică

ciuvica raspuns voiculescuMugur Ciuvică, în urmă cu zece ani, când avea un salariu de zece ori mai mic: „De aproape două săptămâni, liderul PUR îmi transmite amenințări și ultimatumuri, într-o manieră care amintește de metodele de intimidare ale fostei Securități. Faptul că Dan Voiculescu, creatorul și președintele PUR, a condus firma CRESCENT, care a făcut afaceri cu fosta Securitate, este un adevăr pe care l-am susținut și îl voi susține în continuare, chiar dacă, înaintea campaniei electorale din această toamnă, Dan Voiculescu încearcă o operațiune de spălare a imaginii sale și a partidului cu care se identifică.“ Zicerea asta a fost scoasă pe gură în 2004 de un domn care azi e plătit de Dan Voiculescu cu 15.000 de euro pe lună. La banii ăștia, domnul respectiv nu mai scoate din gură decât o limbă catifelată pe care o îndreaptă către același Dan Voiculescu. Pe indignatul de odinioară, catifelatul de azi, îl cheamă, cum ziceam, Mugur Ciuvică.

(Vă plac presa? Atunci cumpărați-o!)

___

Patrioții de la Antena 3 susțin campionii. Până când află cu cine au votat

___

Adio Antena 3! Ne mutăm pe Disney Junior

___

Echidistanță la Antena 3

___

Dan Voiculescu: „Dacă intru la pușcărie Badea și Gâdea trebuie să-mi dea banii înapoi.”

Comentează

Comentarii:

 1. darie says:

  Plin de ură,domnu’ doctor pediatru.Cine știe cu ce l-a sărit Băsescu,pe vremea când era Ministrul Transporturilor și când dom’ doctor era mare sculă pe lângă Constantinescu.Cinșpe’ mii de euro?La câți mănâncă căcat acolo,dom’ profesor dă destul de gros cu banu’. Am înțeles că au cinci sute de mii de telespectatori pe seară.Nu e chiar așa mult,dacă stai să te gândești că acum vreo doi ani nu le-au ajuns șapte milioane patru sute de inteligenți,ca să meargă treaba unsă.Cred că mulți miliardari ai României au fost mâncați de bani în felul ăsta,de tot felul de șmecherași care le vroiau ”binele”. Da’ ,ce nu face omu’ să nu intre la bauhaus! Poveste veche….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.8/5 (23 votes cast)
  • Olimpia Iancu says:

   Foarte bine zis și scris!Nu prea am parte la pagina de f.b ,asemenea comentarii!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
  • faceroll says:

   are si de unde, ca ia ingrasamintele la juma de pretz de la frati-su in ale securitatii Niculae care la randul lui ia gazele de la stat la juma de pretz… si uite-asa din aproape in aproape, se umple de bani cum se umple ciuvica, gadea si badea de cacat.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (8 votes cast)
 2. ovi says:

  Frateeee! Îl pot înura pe Băsescu și pe tot familionul lui și pe oricine vrea don Voiculescu la un sfert din banii ăștia… și pot folosi și un vocabular mai variat!
  Aștept oferte!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.6/5 (11 votes cast)
  • Olimpia Iancu says:

   Laudai pe un domn aici pt.comentariu,al tău il intrece,are și mai mult umor.De asta nu am disparut noi românii de pe fața pământului,știm să facem haz de necaz !

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 3.9/5 (7 votes cast)
 3. liana says:

  Darie…inteleg ca nu te numeri printre inteligentii despre care faci vorbire …da atunci nu-i nimeni pe langa tine care sa te traga de atentie ?! Tu chiar vrei sa ne aduci aminte ce material genetic sarac ti-a fost dat sa dobandesti …?!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (6 votes cast)
  • Cititor la ziar says:

   Ce-ai, mami, te doare ovaru’ si te caznesti sa nasti ceva spirit de bascalie? N-ai cu ce, fa, n-ai cu ce. Stai jos si rumega in continuare continutu’ de intelepciune regurgitat de bovinele ghgebosului securist, pana nu se inchide pravalia, cu tot cu el.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (7 votes cast)
   • parazitu says:

    bai “cititorule”, ai dat in balbaiala, ai ajuns sa raspunzi unei liane din jungla pe care se dau maimutele hutza ?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
 4. […] Totuși, în 2004, când Migur Ciuvică nu era plătit să apară seară de seară la televiziunea de știri a Trustului Intact, Ciuvică avea o cu totul și cu totul altă părere despre Dan Voiculescu, conform sursei citate: […]


} ?>