Multă m_ie Mihai Gâdea, psihopat care spală proști pe creier și-i aduce la disperare ce ești!

gadea 111Mi-au venit trei plângeri de la CNCD. Toate urmare a unor petiții făcute de Mihai Gâdea cu mânuța lui, semnate de dumisale și ștampilate. Zice dom’ Gâdea: ”Considerăm că aprecierile jignitoare și discriminatorii la adresa susținătorilor și telespectatorilor noștri sunt în măsură să le producă prejudicii grave și să atingă demnitatea lor. Discriminarea pe criterii de vârstă și acuzarea lor pentru anii pe care-i au, ca o vină în raport cu susținerea unui post de televiziune, este de natură să ne discrimineze și pe noi în egală măsură”.

AWWWWWW!

Antena 3 se simte discriminată, biata de ea, ce victimă, ododo!

Cel mai tare mă enervează că m-au convocat la CNCD luni dimineața, iar eu duminică noaptea am Oscaruri. O să fac plângere la CNCD pe bază de discriminare împotriva cinefililor. Așadar, în caz că nu ajung, reiau următoarele precizări:

1. Da, TOȚI fanii Antena 3 sunt imbecili și irecuperabili.
2. Da, MAJORITATEA fanilor Antena 3 sunt bătrâni care au votat cu Iliescu, care au lucrat în securitate, care sunt încă nostalgici după Ceaușescu și care reprezintă motivul principal pentru care țara asta încă arată atât de oribil.
3. Nu, nu sunt nicidecum de părere că toți bătrânii sunt cretini. Doar ăia care se uită la Antena 3. Am și eu bunici care votează anti-PSD de prin anii ’90, bătrânețea în sine nu e o vină și nici măcar o povară. Prostia și ticăloșia, da, sunt.
Domnu’ Gâdea, neapărat puneți și punctul 4 în viitoarea plângere:
4. Da, Antena 3 trebuie discriminată la sânge, multă muie Mihai Gâdea, psihopat care spală proști pe creier și-i aduce la disperare ce ești, căca-m-aș pe fruntea ta în timp ce-i dai limbi în cur turnătorului infractor Voiculescu!

Mantzy

Gâdea i-a prostit pe bieții bătrâni. Gratis

Comentează

Comentarii:

 1. gigi says:

  domne, in marte parte te sustinem, dar stii cum e, nu vrem sa injuram pe careva prin mana altuia, adica prin tine, ca atunci cand in curtea scolii aia mari si rai puneau pe cate unu sa zica o injuratura altuia care apoi il lua la bataie. Pentru ca nu vrem sa fim de vina pt neplacerile matale. Acum, eu nu inteleg exact pe ce criterii poti fi acuzat, poate calomnie, dar altfel? Nu ar insemna ca mereu sa fim si noi acolo sa ne plangem ca ne jingeste latrina3 in fiecare minut?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.6/5 (11 votes cast)
 2. Catalin says:

  Mantzy, daca nu te trece, te ajut si eu !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.7/5 (13 votes cast)
 3. Caesar says:

  Miue A3!
  Manzy, nu te pune in valoare “fantezia” de la punctul 4.: ori stai cur in cur cu Voiculescu, ori Buzila iti umezeste intrarea…?!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
 4. Radu says:

  Michel Gadeau, Laissez-nous farce PENIS DANS VOTRE MÈRE!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.4/5 (7 votes cast)
 5. anti_prosti says:

  Pentru Gadea si restul de pupincuristi pot adauga si pct 5:
  Da-le-as multa Muie celor de la antene, lor si mamelor lor care au putut naste asemenea prosti. Pisa-m-as pe sediul lor in timp ce Voiculescu arde in flacari iar Mircea Badea in spagat ii da limbi in cur, iar Gadea il pupa in penis. Vedea-i-as morti pe toti de comunisti, spalatori de creier, hoti, inculti, mafioti, plagiatori si lista poate continua. Daca vor pot sa puna pct 5 si la legea defaimarii si sa ma dea in judecata :D

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (10 votes cast)
 6. DanC says:

  Wow! Deci astia de la “CNCD” (ce-o mai fi si asta, ceva ca CNA?) fac jocul timpitilor de la A3. Au impresia ca daca mizeria aia de “om” a facut niste rahaturi redactate in ton oficial, musai trebuie luat in serios. Pai tovarasii ar fi trebuit sa intoarca maculatura inapoi la coprofagi. Pt ca sa scrii un articol e parfum fata de a papa rahat cu polonicul live la ora de maxima audienta. De ex am citit ca s-au luat de ambasada SUA, ca-s cu rusii, au cerut clarificari etc. Da, A3 de la ambasada SUA! :)

  Pun pariu ca “CNCD” au sa zica “LEGEA!”, orice plingere trebuie adresata blah blah blah. Cretini postcomunisti.

  E posibil sa nu te duci? Ai fost bolnav, te-a durut capul.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
 7. meee says:

  da pe antene de ce nu le cheama nimeni ca discrimineaza, injura, jignesc, calomniaza, mint (Da stiu ma repet, dar cretinatatile facute de aceasta…. institutie (ca televiziune nu e) ma obliga sa fac asta) nu se sesizeaza nimeni?!
  cna si cndc se sesizeaza surprinzator numai la cei care nu-s cu psd… psdstii aparent sunt imuni, desi injura inzecit

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.6/5 (9 votes cast)
 8. Andrei says:

  Te sustin dar, un mic amendament.
  Nu e vorba nu i-as injura non-stop, numai ca, facand asta coboram nivelul nostru la nivelul lor, deci din start pierdem.
  Stii cum zic “aa…animalele alea? nu vedeti ce ne-educati sunt?. Pai fanii nostrii vorbesc asa vreodata? ai nostrii sunt niste intelectuali Domnle..nu ca aia de la kmkz care injura ca la usa cortului” .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
  • Cristian Dinu says:

   Daca ii injuri nu-i musai lipsa de cultura ,inteligenta sau educatie. Traim in tara in care pedanteria ne-a adus unde ne-a adus. Personal , injur de fiecare data cand vad o porcarie de acest gen si o fac si pentru parintii mei care n-au votat niciodata cu rosii , galbenii de acum sau cu alte strutocamile aparute din nevoie de ciolan. Mama mai traieste si are 84 de ani , a fost si inca este profesor de Limba si Literatura Romana ,Limba si Literatura Franceza si injura chiar mai al naibii de cat o fac eu. Tatal meu era profesor de istorie si de geografie , a decedat la 84 de ani , a fost o persoana cu coloana vertebrala solida , putin pedant dar care nu s-a sfiit nici el sa-i injure cu foc pe toti simpatizantii latrinelor lui Voiculescu. Parintii mei n-au fost niciodata membri de partid.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (7 votes cast)
  • apparte says:

   Ba da! Le poti dovedi ca le esti superior injurandu-i in ordine alfabetica: anafura, biserica, crucea, dumnezeii, evanghelia s.a.m.d.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
 9. Sacrimony says:

  Bun articol ! Bravo !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.3/5 (6 votes cast)
 10. Sebastian says:

  Fratiwhere, exagerezi cu injuraturile, parerea mea…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.3/5 (8 votes cast)
 11. gogu says:

  Delir si disperare bag sama ca este zilele astea la Hardaul de A3, …pe cuvant , am incercat acum ceva vreme sa ma uit dar nu pot mai mult de un minut , cum dracu se uita milioane la ei ?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
 12. nea Mitica says:

  Mda,
  Punctul 4 cere un pic de talent de contorsionist dar pentru frumusetea spectacolului merita.
  Recomand o combinatie lapte batut expirat cu ceva dulciuri si fructe, administrata din timp pentru un efect exploziv.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (7 votes cast)
 13. Da-mi-aş şi lua-mi-aş!…frunţi,de buze-s sătul.
  Aş muri,să nu mai văd,citesc,ascult;nu-i nici un călău competent.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
 14. Moromete47 says:

  Multa muie mihai gadea, multa muie mircea badea si mai multa muie psd

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
 15. Isa says:

  Cine e Gadea?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
 16. Johannis says:

  Las’ ba, bine ca ati votat voi cu neamtu si e totul bine. Toti inteligentii baaaa

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.3/5 (10 votes cast)
  • Andrei says:

   De mult vroiam sa zic: Johannis, tu esti cam prost de fapt, dar nu s-a prins lumea inca…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 4.4/5 (5 votes cast)
 17. darie says:

  Omu´ utilizează toată libertatea de care dispune ,în sens mârșav,trunchiat,rău voit.E incredibil că există oameni a căror ureche nu detectează falsul muzicii ăstui lăutar de presă.Dar,nu lăutarul se face de râs în primul rând,ci auditoriul care se lasă dus la auzul orăcăiturilor de broască pe care le scoate Gâdea și cu trupa lui — țambalagiii prime-time-lui.De căcat!Și totuși,unora le miroase a flori,mda.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.1/5 (7 votes cast)
  • Valy Saramet says:

   De gustibus et coloribus non disputandum. S-a inventat intre timp si telecomanda…E loc sub soare pentru toata lumea. PRIETENII TI-I ALEGI. RUDELE (SI COMPATRIOTII) LE SUPORTI . Cei cu nostalgii comuniste isi doresc revenirea cenzurii, sugrumarea libertatii de exprimare, desfiintarea unor televiziuni. Voi spuneti ca varstnicii au nostalgii comuniste. Dar fiti atenti ca VOI AVETI TENDINTE NAZISTE si va doriti revenirea DICTATURII . Cati bani nenorociti poti sa iei pentru o postare mizerabila, ca sa merite sa-ti vinzi constiinta scriind asemenea lucruri urate si dusmanoase ?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 1.8/5 (5 votes cast)
  • darie says:

   Nazismul – adică național socialismul — ,plecând de la evoluționism, împarte lumea în rase,care,unele ar fi superioare,iar altele ar fi funciarmente inferioare.De aici,până la a considera că rasele superioare ar fi îndreptățite să extermine așa numitele rase inferioare a mai fost doar un pas.Ce națioanl socialism găsești tu în comentariul meu?Cine a vorbit de interzicerea unor televiziuni — oricare ar fi acelea?Să fii oare unul din aceia pentru care oricine gândește altfel — adică pe cont propiu — e declarat fascist,în cazul de față fascist tânăr? Apropo de „telecomandă” ,eu n-am mai văzut vreo emisie prin vreo Antenă de ani de zile.Totuși ,văd ceva bun în tine,anume pleduaria pentru libertate.Îți doresc multă libertate!După cum vezi ,pe acest site fascist și mereu tânăr ești liber să te exprimi.Am mari dubii că pe site-urile lui Voiculescu poți face la fel.Cât despre interiorul televiziunilor aceluiași Voiculescu,am ceritudinea că nu există nici un fel de libertate și,în consecință,nici vreo expresie.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
 18. Cristian Dinu says:

  Splendid si la obiect !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 19. impozit says:

  Muie Gâdea.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
 20. alex says:

  Nu stiu si nu sant adeptul jignirilor pe site…Aici ar trebui oamenii sa discute la rece problemele care framanta societatea…Nu pot sa-mi dau seama care e adevarul pentru ca traim intr-o lume a minciunii,dar banuiesc ca seful d.voastra nu a putut aduna atata avere din nimic.Daca e inchis zic eu ca procurorii nu-ti pot gasi o vina ,daca nu o ai,mai ales ca are 10 ani de puscarie,E normal ca sa al aparati,ca doar va plateste si inteleg ca destul de bine.Dar totusi trebuie lasate si organele autorizate sa asi faca treaba nu trebuie facut din asta o problema nationala.Nu vi-a luat dreptul la expresie, doar va muta sediul.. E greu,dar asta se stia..Adevarul ca si d.voastra cei de la antene ati fost cam libertini in exprimare,si acuma vine reversul medaliei…Nu trebuia sa va amestecati politic.Vedeti fata pòliticii se schimba..Asta e parearea mea…nu are ce cauta largul public in problema d-voatra.Si amenintarea cu plecarea d.lui Gadea nu cred ca asi va face rau,decat lui::Au plecat din tara mai toate valorile Romaniei…Brancusi,Eminescu…etc.darm-te un simplu prezentator,E foarte bine.D.zeu sa-i ajute sa vedem unde si ce va ajunge,doar daca tradeaza…sau cere azil cum au facut destui ,in rest nu vad…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
 21. jiji says:

  sa ne cacam si noi, sa facem coada

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
 22. tibi says:

  Si eu vreau acelasi lucru pt. toti antenistii.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
 23. hartson says:

  Din punct de vedere tehnic, utimul punct e mai greu de realizat. Ar insemna sa stai buci in buci cu Voiculescu..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 24. mireasma pt fiul meu says:

  Je suis muie A3

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
 25. mad79 says:

  FABULASAO!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 26. Nea says:

  De la centrul român de medicină imaginară aflăm un fapt îngrijorător:

  Chiar și spectatorii antenelor de vârstă 20-30 de ani au vârsta fiziologică peste 70 de ani, speranța lor de viață fiind mai redusă ca a unui pensionar care nu se uită la televizor.
  În schimb, la vârsta intelectuală, toți stau mai bine, toți au nivelul de inteligență sub al unui copil de 11 ani.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 27. Arhanghel says:

  Mantzy,

  luni daca te duci, nu trebuie decat sa spui un singur lucru

  Art. 19 Declaratia Universala a Drepturilor Omului

  (Everyone has the right to freedom of opinion and expression…regardless of media…)

  Poti sa repeti ca papagalul sau poti sa dezvolti spre exemplu sa le reamintesti ce a spus ambasadorul US despre legea “nediscriminarii” a lui Dragnea.

  Si btw se pronunta Guie Madea.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
 28. Ionut says:

  Acum se intelege de ce vroia dragnea legea defaimarii,nu??

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 29. ion says:

  Cred ca in sfarsit a inteles si gadea!
  E f clar

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 30. mamulea says:

  particip si eu la pct 4 …stau la rand dar nu prea mult ca am odiareeeeeee……..hai mai repede!!!.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 31. Nick says:

  Puctul 4. Ca sa faci ce spui acolo trebuie sa te pui intr-o pozitie gay in raport cu dom profesor…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 32. faksitak says:

  esti turbat mantog. dar important e ca in cazul de fatza gandim la fel

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

} ?>