Uluitoarele profeții ale yoghinului Gupta Swami despre România: Va fi nașpa. Rău!

Tot ce ni se întâmplă azi și ce ni se va întâmpla mâine a fost prezis. Tot ceea ce scriu ziar4ele străine despre noi nu vine decât să confirme clarviziunea extrem de amănunțită și de precisă a unui celebru yoghin care ne-a vizitat țara în 2004. Gupta Swami. Haha! Și marile nenorociri încă nu s-au abătut asupra noastră. Urmează! Pe lângă premonițiile acestui Om, Nobelul în economie al lui Krugman pare teza de plagiat a lui Ponta. Frankfurter Allgemeine e vacs! Aliodor Manolea – impostor. Merkel – blondă!

Dar cine este Gupta Swami? E un profesor indian, doctor în istoria religiilor – doctor pe bune! – care a anticipat cu o incredibilă acuratețe momentele de răscruce ale omenirii: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia sau prăbuşirea şi execuţia sumară a soților Ceauşescu. Unul dintre puciștii care au asistat la simulacrul de proces, probabil cel care făcea avioane, și-a amintit că Sinistra a pronunțat de vreo două ori numele lui. Le prezisese sfârșitul încă din 1983, fapt ce i-a atras expulzarea. Pare incredibil, nu? Așa e, dar ascultați ce spunea în 2004:

„Am să vă spun ce se va petrece în viitor în această ţară şi, totodată, am să vă spun ce va pătimi poporul acestei ţări. (Deci e de bine: țara asta are un viitor! Dar veștile bune se opresc aici – n.n.) După ce actuala guvernare, preşedintele Băsescu, va câştiga din nou alegerile (bine, pe asta îmi amintesc că a prezis-o, cu excepția sondajelor și a exit poll-urilor lui Vântu, toată lumea, chiar și Carmen Harra), cam în a doua jumătate a acelui mandat (uau, să recunoaștem că pentru o așa exactitate în predicție nici Monica Tatoiu nu are calificare) se va declanşa o altă revoluţie în România, iar acea revoluţie va fi cu totul diferită de revoluţia care a avut loc în anul 1989. (Aici rămâne să vedem ce a vrut să spună omul prin «va fi cu totul diferită», fiindcă deocamdată am văzut o revoluție, ce-i drept, una mai mică decât aia din 1989, dar urmată tot de un fel de lovitură de stat.)

Trebuie să ştiţi că, înainte să se declanşeze acea nouă revoluţie în România, guvernarea va fi extrem de brutală şi se va prezenta aproape ca o dictatură, cu toate că acea guvernare va continua să se numească, de ochii lumii, democraţie. (Exact ce susținea USL despre Băsescu și exact ce susțineau ziarele nemțești despre USL. Noi pe cine să credem? La care dintre dictaturi s-o face referire? Să trecem peste, e neimportant. Ce ne-ar fi interesat, apropo de dictaturi, este dacă va mai lua vreo echipă românească Cupa Campionilor, ca pe vremea de dinainte de ’89.)

Înainte de dezlănţuirea acelei revoluţii, românii o vor duce chiar extrem de rău. (I-auzi scumpirile! Urmează retragerea capitalului străin și migrația capitalului românesc în Elveția. Urmează 2014, care, deși va fi mai bun decât 2015, va fi mai rău decât 2013.) Viaţa lor va fi mai grea şi mai chinuită decât a fost pe vremea dictatorului Ceauşescu. (Atenție, Gâdea! Urmează să vi se reducă emisia la două ore. Să te văd eu cum îl convingi pe Ciuvică să stea doar două ore pe zi în studio!) În acele vremuri, înainte să se declanşeze acea revoluţie în România, legile vor fi din ce în ce mai multe, constrângătoare şi deosebit de aspre. (Vezi multele OUG, legea lui Mitică etc.) Cei ce se vor afla la conducerea ţării se vor manifesta adeseori într-un mod violent, inuman şi chiar necruţător. (Vezi cazurile «Băsescu lovind un copil» și «Ponta dându-și singur cu tesla-n procente».) Criza socială ce va apărea atunci în România se va adânci din ce în ce mai mult, iar masele de români care i-au ales pe reprezentaţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea dictatorului Ceauşescu au adus la conducere alţi dictatori ce sunt mai cruzi, mai răi şi mai lacomi (Iliescu, Iliescu, X, Iliescu, Băsescu, Crin. X, adică Emil, nu se pune, fiind învins el însuși de dictatura Securității.) La un moment dat, masele de români îşi vor da seama că, după revoluţia ce a avut loc în anul 1989, totul a mers de la rău la extraordinar de rău. (Aici e cam ce zice și colegu’ Toma: USL = PDL = aceeași mizerie.) Preşedintele României va fi ucis (!!!) până la urmă într-un atentat ce va fi pus la cale de opozanţii lui dintr-unul dintre partidele de guvernământ. (Aoleo! Să sperăm că e doar o parabolă a yoghinului! Că va fi «ucis» în plan politic. Deși Ponta parcă tot zicea ceva că Băsescu va avea soarta lui Ceaușescu sau Gaddafi. Nu tot el a zis, parcă mai alaltăieri, că «Nemernicul de Băsescu își joacă la referendum viața și libertatea»? De ce «viața»?! Iar moartea procurorului Cristi Panait nu dovedește oare că nici măcar nu trebuie să apeși pe trăgaci? Deci oricum ai da-o, e nasol!)

La scurt timp după moartea sa (încă o dată: «politică»! Please!), fariseismul criminalilor ce se vor afla la conducerea României (Rezon! Crin chiar n-a omorât pe nimeni! Și-a omorât doar timpul) va declanşa tulburări sociale fără precedent. Atât datorită lipsurilor, cât şi datorită bolilor care se vor declanşa şi a crimelor care se vor comite în timpul acestei noi revoluţii (bla, bla…), toate acestea combinându-se şi cu cel de-al Treilea Război Mondial (Crimeea, Strehaia etc. – începe acu’!), populaţia României se va reduce considerabil, aproape la jumătate. (Hai, bre, ne iei cu parabole? «Războiul> se duce, de fapt, cu Institutul Național de Statistică, ca să se înjumătățească numărul celor înscriși pe listele electorale.)

Aşa cum vă spuneam, de pe teritoriul Bucovinei se va ridica un om bun, înţelept şi credincios întru Dumnezeu (Ăsta-i ori MRU, ori Patriarhul Daniel! Dănuț Diaconescu, stai jos, dumneata ești din Caracal!), care va fi tare ca o stâncă. (Mă rog…) El va conduce acest popor cu o mână de fier (…deși are față de tocilar, respectiv de corporatist cu barbă), dar, totodată, va fi un om bun, înţelept şi drept.

Acest mare conducător va opri prăbuşirea naţiunii române şi tot el, prin activitatea sa plină de înţelepciune, o va înălţa în fruntea statelor de pe glob. (Să vedeți că ăsta e în stare să ne bage la loc în UE!)

Este că v-am cam luat mau’? Dați pe Google dacă nu mă credeți! O să aflați lucruri încă și mai nașpa prezise de Gupta Swami.

A, probabil că mulți dintre voi se întreabă dacă acest mare vizionar dă și un termen clar în ceea ce-l privește pe cel din cauza căruia am ajuns aici, Ion Iliescu. Dacă ne spune când va pleca Ion Iliescu să le dea îngerilor lecții de democrație. Ei bine, veștile sunt la fel de proaste: nici măcar Gupta Swami nu s-a încumetat să avanseze o dată, măcar aproximativă!

(Mai multe profeții – în revista Kamikaze de miercuri, găsibilă la chioșcuri și aici)

Comentează

Comentarii:

 1. geefo says:

  Bai, tata, mana aia de fier e tare ingrijoratoare, parol! :)
  Vorbiti la Apaca sa-i faca macar o manusa de catifea, ceva!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. eugen says:

  mru și daniel nu sunt bucovineni

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • dorin says:

   Bucovinean prin tata este Horia Mocanu.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   • dorin says:

    Cred ca el o sa revina la putere..Nu stiu daca DD ar vrra sa fie presedinte.Ca el are un rating mai bun decat un presedinte de tara si mai mult l-ar scoate cat mai putin din timp.Dar nu mai conteaza. Sa fie un presedinte bun care sa fie alaturi de popor.Ceausescu avea patru clase si era presedinte.El sa grabit sa termine datoria si cand a fost impuscat. (oare de ce) ne-a dat tara la cheie.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 3. Nea says:

  Ahaa, acum vine de se leagă, de aia tot visez de câteva nopţi că mi-am făcut rost de Kalashnikov.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 4. rotar mirela says:

  Nu stiu daca va fi rau sau bine, un lucru este sigur: semnatarul articolului este partinitor. Daca pana si profetiile sunt basiste aveti dreptate populatia Romaniei se va injumatati. Sau plecam din tara sau pe cale naturala (cum bine se exprima un PDL-ist = BOC), sau ne transformam in basisti. Traiasca Ceausescu(1998), Traiasca Basescu (incepand cu 2012).

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.3/5 (3 votes cast)
  • epigon says:

   Mirela,esti batuta rau in cap,unde vezi tu partizanat politic?Cred ca totu-i unpamflet.Uslasii,daca nu-l i8njuri la 3-4 secunde,esti basist.Mai spalatilor pe creier doar parerea voastra conteaza.Are si Basescu bubele lui dar sa fim seriosi,n-a gafat in 8 ani cat au gafat cei doi saltimbanci politici in doua luni.Pai cewausescu a fost de o mie de ori mai destept decat acesti Lolek si Bolek ai politicii romanesti,doi ratati atat profesiona cat si moral.Asta meritam noi romanii,daca asta vbrem,asta vom avea.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 2.0/5 (1 vote cast)
 5. Optimus Prime says:

  Io n-am inteles ceva!
  Parlamentu’, parlamentu’ unde-i in tota vrajeala asta ca doar e singurul indrituit sa … na c-am uitat

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 6. Optimus Prime says:

  googalit dupa gupta asta
  naspa rau:
  ” Secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viaţa politică, socială şi economică a lumii.” Si noi ce facem pana in secolele urmatoare, ne jucam cu Crin? Si daca ne ia galetusele?

  “India şi România, vor deveni pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internaţională.” Cred ca a mancat un r, e vorba de Rromania! Moooama, Bolliwood & manele pe toate antenele!

  “Grecia, Japonia, Franţa sau Rusia vor deveni polii noii dezvoltări mondiale”
  Corrrect! Grecia a inceput deja sa dea semne! Am impresia ca Roubini a dat cu copy-paste dupa hare krishna asta.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
  • watch doggie says:

   In Grecia isi vor face casa de vacanta toti bogatii lumii care isi vor cumpara teren. Si vor pleca cu totii in vacanta.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
 7. maledepecher says:

  sigur nu-l cheama hari seldon si apare cam la 100 de ani sa faca niscai profetii?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 8. Tai Atari says:

  Ia cautati pe internet ceva legat de nenea asta. In afara de cateva site-uri romanesti, nu am gasit nici o informatie despre aceasta persoana. E la misto, nu?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.5/5 (2 votes cast)
 9. Tai Atari says:

  Ia giniti-va incoa’:http://piatza.net/profetiile-lui-sundar-singh/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 10. Daniel says:

  Nu prea imi dau seama daca articolul asta e pe bune sau e la misto. Daca e pe bune imi pare rau v-ati pretat la otevisme dinastea. Si oricum ar fi articolul e in mare parte copiat de pe alt site a carei sursa ati uitat sa o specificati.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • Optimus Prime says:

   normal ca e pe bune da’ oricum nu mai conteaza ca si asa se termina lumea in 12.12.2012 la ora 12:12′:12”

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 11. Totusi says:

  MONARHIE…..ASTA E SOLUTIA pentru Romania

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 12. meea says:

  imi pare rau pentru voi…dar nenea gupta asta este doar o inventie romaneasca. internetu nu minte, daca il googaliti veti primi doar rezultate in romana…asadar lasati-o moale cu razboaiele mondiale si cu romania izbavitoarea lumii. macar sa fim sanatosi si sa avem bani sa trecem strada si pe urma vom mai vedea.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
 13. iolanda says:

  Apropo de astre , de predictii astrale , de Romania , de profetiile pentru Romania si de profetii ei .
  Uitati-va aici la o profetie care s-a adeverit in cele mai mici amanunte si care a sfidat pur si simplu vointa si interesele a 5 televiziuni si a 3 mari partide politice .
  Videoclipul se numeste ,, Traian Basescu are paranormali foarte puternici ,, si poate fi vizionat pe youtube .
  Eu am avut un soc mai ales dupa ce am vazut cine este acest roman , cate carti a scris dar mai ales si cu ce se ocupa el de douazeci de ani incoace :
  http://www.youtube.com/watch?v=Pc7Ss6xHSqk&feature=youtu.be

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 14. steff says:

  Eeeeee, Kukta Gupta ala din poza e nea Nelu Cotrocelu’ ; pai voi nu stiti ca nea Nelu a baut la bitter suedez (ala ce a aparut dupa revolutie) elexirul tineretii pana la ori ori ! :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

} ?>