KMKZ Exclusiv!

Pentru a avea acces la această secțiune, vă rugăm să vă abonați apăsând aici. 

 

Dacă nu ai cont, abonează-te aici!

 

Comentează

Comentarii:

 1. rotaru vasile says:

  Pai as si fuma , v-as si citi cu bani , da n-am nici pentru o optiune .Asa ca ma duc la hipermarket si va citesc gratis .Nu va suparati ,da nu-mi permit.!

 2. Micas says:

  Recunosc, nici eu .Sunt pensionara si ca inginer la privat am o pensie de tot r…. atul.

 3. MANU says:

  NICI NU FUMEZ, DAR CUM NICI NU MA DAU BANII AFARA DIN CASA. IMI PERMIT SA VA INTREB TOTUSI : CAT FACE UN PACHET DE TIGARI ? SA VAD DACA MA INCADREZ la mai putin de un pachet SAU LA DUBLA OFERTA . SI STAU SI DEPARTE DE HIPERMARKET ORICUM AVETI HAR (HAZ ) FIIND PRIMA DATA CAND DESCHID KMKZ-UL, CRED CA IN SEARA ASTA VOI RENUNTA LA PASTILA DE TENSIUNE. IN REST NUMAI DE BINE !

 4. Alex says:

  Ba basist imputit, audienta lui gadea scade ? e aproape la fel de mare ca astia toti care o futetem pe ma-te de basist imputit.

 5. Nea says:

  Uraa, ați ajuns subiect de teză!

  LA următoarea teză, analizați propoziția:

  Pișa-te-ai pe omul duhovnicesc Becali.

 6. Nicolae Viorel-Mariean says:

  Auzi bre ? Subiectul era/este altul . Lasanecu Gadea aia a ta , luativaamandoaua ca se da legea si traiti fericite pana cand moartea ne va desparti : adica azi . Pa , iubire eterna , fromoasou !

 7. Raskolnikov says:

  Ghita,in afara ca demonstreaza ca e vinovat,ne mai arata ca institutiile statului,e limpede ca apara infractorii,altfel aceasta disparitie nu era posibila,as vrea sa stiu ce judecatori au trecut peste recomandarile DNA si de ce?

} ?>