Dați-vă-ți în pulile noastre cu colindele printre blocuri, țărani cocliți ce sunteți!

colindatori printre blocuri 1Băi, io nu înțeleg – ce se-așteaptă meltenii ăștia care bat tobele și urlă printre blocuri? Să deschizi geamul și să asculti gălăgia aia? Și apoi, în loc să le verși în cap restul de zeamă de varză din butoiul de pe balcon, să arunci niște bancnote, care să aterizeze în balconul de dedesubt? Sau poate să le trimiți un plic cu drona? Sau să te îmbraci și să cobori în fața blocului să le înmânezi personal recompensa că ți-au futut somnul de prânz al copilului? Cum poți fi atât de cretin an de an? (B.G.)

Au apărut lunetiștii anti-colindători. Vezi cât costă să închiriezi unul pe durata sărbătorilor

Comentează

Comentarii:

 1. Bombonel says:

  Dă-i în pula calului de țigani borati, asta e tradiție? Harmalaie, jeg. Aruncați-le în cap căcat, fute-ar pe mama lor de lepadaturi.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.4/5 (10 votes cast)
 2. Zdranganel says:

  Pai niste “pemparsi” de la ala mic .. folositi evident, nu aveai?
  Ce bine se lipeau pe aia … si se si asortau :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.3/5 (7 votes cast)
 3. UnTaran says:

  De prost gust articolul. “Taranii” astia “cocliti” care nu au altceva de facut de Craciun decat sa faca galagie printre blocurile “intelectualilor’ din speta lui B.G. nu obliga pe nimeni sa le arunce bancnote sau sa coboare sa ii recompenseze cumva. Nu taie chitanta si nu vin cu colinda pentru o persoana anume sau ca sa se imbogateasca din cate 2 lei ai o portocala. Vin pentru ca asa au vazut si la parinti. Vin pentru ca inca exista oameni cu respect pentru traditii, ca ei, care sunt mandri ca sunt romani si doresc sa transmita traditiile generatiilor viitoare. Si daca nu ar fi oameni care sa ii aprecieze, care sa simta bucuria pe care o transmit si care sa nu sufere ca ” le-au futut somnul de pranz al copilului”. Si cata vreme nu se opresc in fata blocului sa va injure ca sunteti zgarciti, eu consider ca nu vin sa stranga averi. Un articol de prost gust cu limbaj de la coltul blocului.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.2/5 (13 votes cast)
  • Bombonel says:

   Ca sa continui pe acelasi ton, asta-i traditia pulii. Sa mearga in pula si sa faca harmalaie in satul lor de pesedisti. Sa ne lase in pace si liniste ca ne ajunge circul de care ne bucuram in fiecare zi la oras, cu toti trogloditii adusi de comunisti de la coada vacii.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 4.2/5 (10 votes cast)
   • Aurelian says:

    sate de pesedisti? esti mai prost decat prevede legea ba…ce are pesedeu’ cu colindele?fac pariu ca ai 20 si ceva de ani si vorbesti despre comunism ca asa da bine..dar doar din carti….du-te la puscarie,acolo ai liniste..pula mea de oraseni de cacat..si mai fac un pariu…esti banatean,asa-i?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  • ciac noris says:

   Jigodiile alea opresc masinile blocand strada si nu se dau din drum pana nu te ,,colinda,, Asa o fi vazut la parintii lor dar nu e o scuza .Politia nu intervine

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 3.0/5 (5 votes cast)

} ?>